January 25, 2018

PROMOSI PLAN BARU : Unifi Mobile Bagi SImkad Percuma ( 20G LTE Data , 10 min calls , 10 SMS )


PROMOSI PLAN BARU : Unifi Mobile Bagi Simkad Percuma ( 20G LTE Data , 10 min calls , 10 SMS ) | Salam. Semalam uzu sempat ke pelancaran plan baru UnifiTv. Apa yang menariknya kali ini iailah , sekarang Unifi ada buat plan baru iaitu Unifi Mobile. So sekarang maksudnya, Unifi dah ada simkad sendiri ! Apa yang menarik perhatian uzu ialah , simkad unifi ni uzu boleh dpaat free thenn dalam simkad tu ada percuma 20G Lte Data , 10 min calls dan 10 sms ! Lagi best tu simkad takdee expired date ! Tak perlu risau lagi simkad expired. Hehe .

Menariknya Mobile Unifi

- Sorang boleh ambik 5 simkad.
- Disediakan beberapa plan. Boleh pilih mana-mana plan
- Simkad takde expired date dan takde data wastage 
- Simkad free ( Harga asal RM10 ) limited period untuk promo ( 31 mac 2018 )
- Boleh kekalkan no asal untuk bertukar ke plan ini .
- Bilaa beli data , takde expired date. 


Cara-Cara Dapatkan Simkad Mobile Unifi Percuma

- Kena install apps Mobile Unifi di handphone memasing
- Masuk apps. Tekan I Want To Get a Sim .
- Masukkan details dia mintak.
- Masukkan no fon, code verification, email, alamat , berapa banyak nak simkad, dan ambik simkad.
- Pilih nak pick up sendiri ke atau delivery. Kalau pick up sendiri , hari ni register, so hari ni kena ambik. Tak boleh wakil yang ambil. Kalau nak delivery, kena cas RM10.60 . No COD. Semua bayar guna kad kredit atau bayar online.

So uzu pun pun esok esok nak daftar ambik simkad baru sebab takde masa nak pick up kat TM berdekatan . Hihi. Bagi yang berminat, boleh baca info kat bawah ni.. Salam :)

Untuk Matlumat Lanjut 

Share:

26 Sila Komen:

Mawardi Yunus said...

menarik jugak unifi ni kan, nk try la untuk 2nd phone

Cindyrina Rina said...

Ada promotion camni. Whoa memang nak try gak ni.

Ezna Ahmad Khalili said...

Memang pakai Unifi. Sangat-sangat laju. Tak menyesal la pakai.

Nadia Johari said...

Ramai ambil kan..depa buat promotion lagi baguslaa

Syafiera Yamin said...

I memang pakai unifi, banyak tayangan best di Hypp, nikmat apa lagi nak didustakan haha

Rafzan Tomomi said...

weh macam best je. Nak try jugak nanti :D

Amanda Suria said...

Macam menarik je pakej ni...x pernah cuba lagi..kena cuba la ni..

tenku butang said...

bagusnya ada macam ni.. Tapi TB dah ada Unifi kat rumah.. mungkin boleh syorkan dekat kawan2 nanti.. hehe

JMR said...

wah..menarik giler..boleh lingkup tolco lain haha

Zharif Azis said...

Wahhh bagusnya. Tp rasa syg lah nak tukar telco lain. Tp serious menarik pakej unifi nie

Cik Puan Ena said...

Wahh dah ada simkad skrg ye.. tula ada jugak dtg rumah promote unifi.. tp belum try lgi. Ramai feedback bagus.

Hanny Abdullah said...

Mcm menarik aje tawaran yg diberi...nanti lah pikir dulu nak tukar atau tak dgn yg ada skrg...:D

Maisarah Humaira said...

sangat menarik ni, kredit tak mati.. dah apply pun hehehe

www.maisarahsidi.com

Dik bee said...

Wahh... bestnya promosi baru unifi mobile ni. siap xde expired date. Lepas ni xyah la nak top up selalu

Nurhasanah Ismail said...

Alahai besnya promosi.. Means internet pun mesti lagi laju dari telco lain kn? Should consider to apply this since mmg tengah nak upgrade penggunaan internet utk hp.

Jia Shin Lee said...

Yayyy I love this new plan wonder if I can change directly frm my old one.

Pojiegraphy said...

Woot woot! Sounds like a great and affordable plan. Memang boleh recommend kat orang!

ejulz said...

postpaid ker prepaid?

Eintan Nurfuzie said...

tgk coverage jugak.. klu sini x ok.. ttp x ok.. tp leh check kan

Rawlins GLAM said...

Adakah Rawlins perlu mengambil simkad ini untuk 2nd phone? Aduh... godaan sungguh nie.

Hasrul Hassan said...

Saya pakai webe aka unifi ni. Kadang ok, kadang tak ok, tapi saya puas hati sebab pakai postpaid internet unlimited.

ninest123 said...

coach factory outlet
pandora charms
red bottom shoes
moncler coats
cheap uggs
hermes handbags
coach factory outlet
converse outlet store
pandora outlet
ralph lauren
mt0324

chenlili said...

kate spade
ralph lauren uk
christian louboutin
polo outlet
tod's shoes
louis vuitton outlet
polo ralph lauren outlet
van cleef & arpels jewelry
longchamp
pandora jewelry canada
20184.11chenjinyan

raybanoutlet001 said...

zzzzz2018.5.4
polo lacoste
true religion jeans
new england patriots jerseys
nike air huarache
christian louboutin shoes
giants jersey
nike shoes
nba jerseys
ralph lauren outlet
mbt shoes

chenmeinv0 said...

miu miu shoes
montre
hermes
portugal world cup jersey
pandora
ralph lauren
nike air force
oakley
longchamp
oakley vault
2018.5.5xukaimin

chenmeinv0 said...

oakley pas cher
jordan 11
giannis antetokounmpo jersey
hermes birkin
reebok shoes
kd 10
valentino
chanel outlet
supra shoes
kate spade uk
2018.7.13xukaimin