January 22, 2018

V- Kool Bangi Glare Shield ( Kedai Tinted Bandar Baru Bangi )



V- Kool Bangi Glare Shield ( Kedai Tinted Bandar Baru Bangi ) | Salam. Uzu dulu sebelum pindah ke Cheras, uzu stay kat Bangi. 3 tahun juga uzu kat Bangi.. Tetiba rindu nak study ! Haaa so uzu dengan Bangi ni , cam kancing lahhh gitohhh! Bangi ni antara kawasan favourite uzu ! Sebab macam- macam ada kat Bangi ! Kalau raya tu, fuhhhh jammed Bangi Sentral 🤣 


So, bukan je butik ada kat Bangi, kedai tinted pun ada tau ! Haa tak dinafikan kat Bangi ada banyak kedai tinted ! Tapi ada satu kedai Tinted ni yang uzu suka sangat ! Apa dia agak-agak? V-Cool lah ! Pernah dengar tak? Kedai tinted best lah so far di area Bandar Baru Bangi.




Kenapa Uzu Suka V-Kool Bangi Glare Shield ?

- Pelbagai jenis warna
- Diluluskan oleh JPJ
- Tinted Gelap
- Filem reflektif, privasi, tahan panas
- Harga murah tapi berkualiti
- Waranti 5 tahun
- FREE :  FREE servis ukur tingkap di Lembah Klang. 





V-Kool Bangi Boleh Jimatkan Bill Elektrik Anda!

Bagaimanakah tint tingkap boleh mengurangkan bil TNB dan penggunaan elektrik supaya rumah anda lebih mesra alam?

- Kurang guna penghawa dingin sebab rumah dah nyaman
- Tanpa langsir menghalang cahaya matahari, anda akan kurang buka lampu
- Bil TNB jatuh mendadak
- Jimat wang servis penghawa dingin
- Kos tint tingkap amat murah berbanding dengan pemasangan langsir

Apakah fungsi filem privasi di V-Kool Bangi

- Tingkap/pintu kaca nampak kabur
-  Cahaya masih boleh masuk
- FREE servis ukur tingkap di Lembah Klang
- Boleh tambah pattern lagi
- Harga murah dari RM 5 /ft²

Untuk Matlumat Lanjut
Alamat :V-Kool Bangi , No 7, Jalan P10/18, Seksyen 10, Taman Industri Selaman, Bandar Baru Bangi 43650

CAWANGAN :
🚩 Bangi, SS2 PJ, Jalan 225 PJ, Glenmarie Shah Alam, Cheras & Subang Jaya


Share: