February 14, 2018

Beli Pakaian Musim Sejuk Bundle Di Sasuke Premium Outlet


Pakaian Musim Sejuk Bundle Dari Sasuke Premium Outlet | Salam.. Alhamdulillahh tamat sudah Fam trip uzu ke Okayama Jepun selama 6 hari yang mana Fam trip ini disponser penuh oleh Okayama City Government.. Hehe ni masuk kali ketiga uzu ke Jepun.. Kali ini, uzu p waktu musim sejuk.. So bila musim sejuk mestilah kena pakai pakaian musim sejuk kan? Winter clothes ? Betul tak? Haaaa...

So, bila dapat tahu uzu confirm ke Jepun, memang tiap hari lah keluar p cari baju sejuk.. Ke sana ke sini tiap minggu dengan Hasif.. Kami ada p cari winter clothes yang ada jenama tapi uhukkkk terus ! Mahal hahahhahahaha. Adoii so kami decided nak cari kat kedai bundle je! Kedai bundle yang uzu suka p lah op kos lah Sasuke Premium Outlet ! Alooo memang selalu cari baju winter kat situ. Last year pun, waktu uzu p Jepun kan, memang uzu beli kat Sasuke Premium sebab baju dia lawa-lawa.. Haaa nama pun Premium kan.. Dia bukan baju yang usang dah.. Baju bundle dia elok lagi.. Berjenama dan design pun cantik !

Uzu selalu p Sasuke Premium Bandar Sri Permaisuri sebab betul-betul kat belakang rumah sewa uzu haa. Nak jalan kaki pun boleh... Sasake ni rupanya banyak outlet ! Uzu hari tu p dengan budak Hasif kat Sasuke Kajang dan Sasuke Danau Kota.. Sasuke Danau Kota tu paling besar lah tu... Puas juga nak servay.. Dalam kedai ada satu ruangan Winter Wear/Clothes. Dahhh kena asing siap siap so takde lah kan kita susah-susah nak cari baju Winter kat mana..?




Uzu habislah RM250 untuk borong semua baju sejuk bundle ni.. Macma-macam uzu dapat.. Actually dah ada 4 jenis winter clothes pun dah okay sebab kan 4 hari je ada aktiviti... So ni lah baju bundle musim sejuk pilihan uzu.. Yang lain dah kena beli dah huwaghhhhhhhhhhhh laju je ada orang rempat baju sejuk kat Sasuke ni ..  Eh jom lah tengok gambar-gambar baju sejuk bundle dari Sasuke Premium Outlet..

Hari pertama..
Hari kedua..
 Hari ketiga..
 Hari keempat..

Hari kelima kiterang dah balik dah.. Uzu just pakai baju sejuk yang uzu beli last year.. Hihi tapi takde tangkap gambar sea\bab tak pakai mekap kan.. Hahahah yelah nak balik tu nak tido puas-puas kat dalam flight.. :p  So not bad kan baju yang uzu beli kat Sasuke ni? Banyak yang cecantk korang tengok lah.. Siapa nak cari baju musim sejuk murah , baju winter murah , boleh lah skodeng Sasuke Premium Outlet okay.. :)  Ehhhh meh tengok video uzu dan hasif kat Okayama Japan :)


Untuk Matlumat Lanjut

Outlet Sasuke Premium

Danau Kota
53100 Kuala Lumpur,
Federal Territory of Kuala Lumpur

Kg Pandan
Taman Maluri ,
No. 125 Jalan Kg Pandan,
55100 Kuala Lumpur

Bandar Sri Permaisuri
Bandar Tasik Permaisuri ,
No. 23 Jalan Dwitasik 2

Bandar Baru Bangi
Persiaran bangi Sek 8 ,
No. 26-G Jalan Medan Pusat 2c,
43650 Bandar Baru Bangi

Operation Hours
Weekdays : 10:00AM – 12:00AM
Weekend : 10:00AM – 3:00AM
Share:

5 Sila Komen:

Juls Julie80 said...

wahh bestnyer sis cuti ditaja...seronok dpt tgk tempat orang... baju pun cantik walaupun bundle..semua nampak baru dan selesa pakai..x kisah la bundle pun sbb jimat banyak compare beli yg baru dan berjenama..x berbaloi nak beli sbb jarang nak pakai...lain la kalau cuaca Msia ni bersalji cam kat jepun...hari2 pakai baju sejuk.. ekekekekek

Nieyla Nadia said...

nieyl paling suka baju yg pink tu uzu...
kena sgt ngan kulit kita yg putih tu..hehe...
dia nampak uzu lagi menyerlah dalam gambar..:)

Hans said...

boleh try window shopping dekat sini dulu lah lepas nih :)

Hasif Hamsyari said...

Pengalaman kat Okayama ni lagi syok sebab ada Sasuke punya baju winter. Selesa dan bergaya! woohoo!

Husniey Husain said...

Wow.. Murah dah tu baju sejuk kat Sasuke

Husniey follow sini.. #5996
Salam kenalan sis uzu