April 15, 2018

Cokko White Lightening Soap - Sabun Pemutih Ketiak, Celah Peha & Daki Muka Serta Badan


Cokko White Lightening Soap - Sabun Pemutih Ketiak, Celah Peha & Daki Muka Serta Badan | Salam . Siapa yang ada masalah muka hitam ? Sunburn macam uzu ni ? atau mana-mana kat badan ni ada yang kesan hitam contohnya ketiak hitam ke, celah peha hitam ke atau tangan hitam akibat tak pakai lengan panjang sewaktu bercuti kan, haaaa boleh lah guna sabun Cokko White Lightening Soap , pencuci yang bertindak sebagai pemutih bukan je untuk muka tapi untuk badan..

Cokko White Lightening Soap , uzu tersangat nak guna sebab kalau sesiapa perasan , dari last two week uzu dan rakan-rakan blogger yang lain ada trip kat Pulau Kapas, so waktu tu uzu tersangat malas nak sunblock, lepas tu kami ada aktivti luar, cuaca memang sangat-sangat panas, habis semua hitam legam muka dan tangan.. Huhuhu 

Lepas balik dari Pulau Kapas, esoknya uzu ada fam trip ke Johor pulak, memang cuaca lagi panas , bertambahlahhhh sunburn uzu, muka hitam , lengan hitam dann kaki hitam ( sebab tak pakai stokin )..  So bila balaik rumah, terus buka Cokko White Lightening Soap, fuhhh dengar cerita sekali pakai dah nampak berkesan? Betul ke? Nak kena cuba sendiri lah kekdahnya kan? :) hihi

Kepada yang tak taw apa bestnya Cokko White Lightening Soap ni? Jom lah baca kelebihan-kelebihan sabun ni, bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan sabun ni.. Teringin juga nak tau apa lagi kelebihan sabun ni selain daripada pemutih muka, ketiak, celah peha kan?

Kelebihan Cokko White Lightening Soap
  • Menghilangkan parut jerawat/jeragat, daki-daki degil dan bintik dimuka dan badan.
  • Membantu menghilangkan sunburn
  • Membantu mencerahkan & memutihkan kulit.
  • Membantu menghilangkan bau badan walaupun berpeluh.
  • Mengembalikan kulit yang lembut seperti bayi
  • Membantu melewatkan proses penuaan kulit agar kulit kekal muda dan flawless.


Cara-Cara Penggunaan 
  • Cuci muka/badan atau dikawasan yg gelap dan berdaki. Utk bahagian badan boleh sental sesedap rasa, 
  • Biarkan 1-2 minit, kemudian bilas dengan air bersih. 
  • Guna setiap kali mandi dan muka seblum tidur..
Kandungan & Bahan-Bahan Utama Cokko White Lightening Soap

Olive Oil ( Minyak Zaitun)
Minyak zaitun mengandungi bahan  antioksida yg mampu elakkan kulit dr terkena radiasi berbahaya..

Tea Tree Oil
Minyak tea amat bagus untuk mnghilangkan jerawat/jeragat dan parut yg ditinggalkan jerawat.. Ia juga membantu melembutkan kulit agr tidak mngelupas..

Fuchowhite
Bahan utama terkandung dlm sabun ini yg mempunyai ejen-ejen yg mampu memutihkan serta mencerahkan kulit..

Vitamin C
Melindungi kulit dari kering dan mngelupas.. Mencegah kulit dari tanda penuaan..

Isi Kelapa
Menjadi bahan ‘scrub’ untuk menghilangkan daki-daki degil yg mnyebabkan kulit menjadi hitam..


Lepas bangun pagi tadi, uzu terus ambik sabun ni dan pakai.. Sebab nak tau betul ke takkk kan berkesan selepas 2-3 minit guna sabun ni.. Tapi kalau tak berkesan, tu maksudnya, kena pakai lagi dan lagi sampai hilang segala daki..Ini ikut tangan memasiung kot, ada yang terus berkesan, ada yang kena pakai 2 3 kali baru nampak perubahan... Uzu tadi pakai , adaaa lah nampakk sikit berlainan tapi sikit je. Dalam camera tak berapa nampak.. hihi . Apa pon jom tengok review uzu pulak..
Sebelum
 Selepas

CokkoWhite HQ​ - SABUN PEMUTIH KETIAK, CELAH PEHA & DAKI MUKA SERTA BADAN Salam . Siapa yang ada masalah muka hitam ? Sunburn macam uzu ni ? atau mana-mana kat badan ni ada yang kesan hitam contohnya ketiak hitam ke, celah peha hitam ke atau tangan hitam akibat tak pakai lengan panjang sewaktu bercuti kan, haaaa boleh lah guna sabun Cokko White Lightening Soap , pencuci yang bertindak sebagai pemutih bukan je untuk muka tapi untuk badan.. Haaaa jom tengok testimoni dalam video ni.. [Kelebihan Cokko White Lightening Soap] -Menghilangkan parut jerawat/jeragat, daki-daki degil dan bintik dimuka dan badan. -Membantu menghilangkan sunburn -Membantu mencerahkan & memutihkan kulit. -Membantu menghilangkan bau badan walaupun berpeluh. -Mengembalikan kulit yang lembut seperti bayi -Membantu melewatkan proses penuaan kulit agar kulit kekal muda dan flawless. #cokkowhite #cokkowhiteinstant #putihdengancokkowhite #cwtestimoni #cwinstantwhite #cokkowhiteputih #cwputihgebu #cokkowhitetestimoni #cwsebelumselepas #cwputihpantas #cwgebu #cwcantik #flawlesscw
A post shared by emasputih90 (@emasputih90) on

Nampak tak video tu ? Memang nampak kesan selepas pakai sabun Cokko White.. Just gosok guna sabun then biarkan selama 2-3 minit.. Lepas tu boleh bilas.. Hihi..  Mula-mula pakai pun nampak kesan tangan kiri dan tangan sebelah tapi tu lahh tak berapa nampak.. Esok kena rajin pakai sabun ni, sebab tak tahan lah mukaa dan sunburn, tangan dan hitam adoiiii ..

So sesiapa ada masalah macam uzu ni kan, korang boleh dapatkan dan try lah Cokko White ni.. Ye lah kan perempuan kena jaga luaran dan dalaman.. Nak putihkan ketiak lah, peha lah, muka lah, hilangkan jeragat  lah dan sebagainya, mesti nak semua putih kann.. betul tak? Hihi kepada yang berminat boleh contact info kat bawah ye... Ok tu je lah heheh salam..

Harga :
Sekotak : RM70
Kini Harga PROMOSI

PAKEJ A
1 kotak RM60 + Free Postage

PAKEJ B
2 kotak RM100 + 2 Special FREE GIFT + Free postage
FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA !!! 

Untuk Pertanyaan / Pembelian :
Fb Page : Cokko White
Ig : cokkowhiteofficial
NO.FON: 0102826344 / 0142636132
Share:

1 Sila Komen:

Mek Onie said...

heiiiii zu,sangat berguna untuk orang yang baru lepas sidai muka di cahaya matahari :D