April 15, 2018

Produk Bella Amara : Bella Booo Produk Untuk Kanak-Kanak



Produk Bella Amara : Bella Booo Produk Untuk Kanak-Kanak | Salam.. Wahhh Bella Amara keluarkan produk baru? Wah wahhhh wahhh terkejut juga bila tau yang kak Bella keluarkan produk untuk bayi.. Apa yang kita sedia maklum, Bella Amara ni famous dengan butik-butik dengan jenama Bella Amara dan selepas kejayan Bella Amara kini giat aktif dalam mengeluarkan pelbagai jenis produk termasuklah yang terkini , Bella Booo ..

Bella Booo juga bukan je keluarkan untuk mandian budak, tapi juga keluarkan produk untuk kanak-kanak iaitu buku mewarna !! Colorbook ni bukan je setakat buku mewarna tetapi buku mewarna yang bertemakan storybook..
Bella Booo Colouring Story Book
 Comelnye buku mewarna ni ! Budak mesti suka hehe
 Head to Toe - cleanser with Virgin Coconut Oil and Orange & Vanilla Essential Oil

Head To Toe adalah pembersih untuk badan dan boleh digunakan sebagai syampu juga. Bayi mesra dan tidak merengsakan kulit atau mata bayi. Ia mengandungi minyak kelapa dara dan bau manis minyak wangi oren dan vanila. Disyorkan untuk semua jenis kulit bayi, walaupun kulit sensitif boleh menggunakan kepala ini untuk pembersih kaki.. Harga RM 29.
Baby Powder Cleanser with Virgin Coconut Oil

Baby Powder Bella Booo membantu menyejukkan kerengsaan kulit. Dibuat dari kaolin yang baik untuk kulit dan minyak kelapa dara yang memberikan kesan pelembab. Ia juga disemai dengan minyak pati lavender. Boleh juga digunakan sebagai topeng. Harga : RM19.00
Baby Oil - Cleanser with Virgin Coconut Oil

Baby Oil Bella Booo membantu dengan kolik pada bayi. Bebas dari mentol dan bahan kimia. Mengandungi minyak kelapa dara dan minyak pati semulajadi untuk menenangkan kesan. Tidak merengsakan kulit bayi dan bekerja hebat sebagai minyak urut. Harga RM 29.
 Owner produk Syarifah Nabila

Bella Booo dengar cerita telah keluarkan lebih 50000 botol Bella Booo dipasaran dan owner kepada produk Bella Boo iaitu Syarifah Nabila ( Baru tahu nama sebenar Bella ni  hehe ) , pihak Bella Booo telah menjalani kajian selama 6 bulan sebelum mengeluarkan produk ini untuk memastikan produk ni sesuai untuk semua jenis kulit..
Mini Pelancaran Bella Booo..

Sempena pelancaran produk Bella Booo, Bella Booo telah melancarkan mini pelancaran Bella Booo yang bertempat di MITEC Kuala Lumpur beberapa minggu lalu. Pelancaran diadakan secara kecil-kecilan.. Hehehe..
Bella Boo dan ownernya :)

Kepada yang berminat nak dapatkan produk Bella Booo, boleh lah beli kat website, nak beli walk in boleh kot rasanya, apa-apa hal boleh contact info kat bawah ye. Salam..

Untuk Matlumat Lanjut
Facebook : Bella Booo Malaysia
Contact : +603 7931 6061
Email : admin@bellabooo.com
Alamat : 22A – 3, Jalan 17/54, Section 17, 46400 Petaling Jaya, Selangor.
Share:

1 Sila Komen:

Nieyla Nadia said...

alahai...comey nya laaa..