May 23, 2018

Dah Habis Stok Perfume ? Takde Perfume Untuk Raya? Ok Boleh Cuma Perfume MONTCABANA.MY


Dah Habis Stok Perfume ? Takde Perfume Untuk Raya? Ok Boleh Cuma Perfume Mont Cabana | Salam.. Uzu dah 3 bulan habis stok perfume. Sekarang cuma pakai body mist je, nasib tak berapa baik lah tak berapa tahan lama baunyaa ... Terus pening tak tau lah nak beli brand apa kalau perfume ni? Uzu bab perfume tak suka invest sampai RM300 RM400 demi sebotol perfume, baiklahh buat duit tu bagi ma ayah ke, senang hari org tu hahaha.. 

Perfume ni actually, memang semua orang akan beli dan pakai .. Perfume jua melambangkan kebersihaan diri sendiri.. Agak lama jua uzu cari perfume yang uzu berkenan last last sekali jumpa lah MONTCABANA .. 


MONTCABANA ialah jenama baru yang mana semua perfume-perfume yang ada wangi sangat ! Wangian Mont Cabana lebih kepada bauan orang kaya kaya hahaha, sapa yang nak berangan jadi orang kaya, boleh lah try perfume ni.. Bukan tu je of coz lah ianya BUKAN Inspired Perfume yang mana perfume ini bukan perfume biasa , wangian tu diorang blend sendiri, bukan nak tiru tiru okay paling penting ada kilang sendiri .. Wahhh terbaik MONTCABANA :) Hihihihi..

Apa yang yang lebih membuatkan perfume ni berjenama dan nampak gah apabila digandingkan dengan artis handsome handsome lagi sado hahaha macam Zul Arifin ! Allahuuu melting i tengok dia ni berlakon.. Tak kaku macam pelakon lain haha..


MONTCABANAada lebih dari 24 jenis bauan yang premium dan berkualiti dan akan bertambah dalam masa terdekat.. Semasa pelancarannya baru-baru ini, ada 2 jenis bauan sahaja di keluarkan iaitu untuk lelaki dan perempuan, lagi baki 22 jenis akan di keluarkan sepanjang tahun 2018 ni..
  • Mont cabana 1 dan 2 - Mei
  • Mont cabana 3,4,5,6 - June
  • Mont cabana 7,8,9,10 - July
  • Mont cabana 11,12,13,14 - August
Apa yang uzu suka jugak mengenai perfume MONTCABANA ni, casing dia nampak exclusive, macam perfume kita beli kat kedai RM400 RM500 walhal MONTCABANA tak sampai RM150 haha . Best kan? Hahaha casing jenis besi botol pula botol kaya phewwwww kerlasss u olss...

Yang lagi best tu bila perfume tahan 24 jamm ..Mula mulaa perfume ni jenis EDP dan sekarang dah lagi makin upgrade, tukar ke PARFUME ! Terbaik .. Makin tahan lama lah perfume tu :) Boleh tenok jenis waniaan kat sini : klik

APA YANG MONTCABANA.MY TAWARKAN
  • Kami pos ke seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan indonesia.
  • Kami ada team di Seluruh Malaysia untuk yang nak Cash On Delivery. Kami hantar terus ke rumah atau pejabat.
  • Montcabana.My dah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan bisnes online, jadi tak perlu takut barang order mesti sampai dan kami bertanggungjawab atas apa yang berlaku semasa penghantaran.
  • Boleh beli guna kad kredit,bank transfer,debit card,dan lain-lain di website






Apa lai yang korang tunggu ? Jangan ada keraguan haha mana nak cari perfume yang macam ni kat tempat lain?? Cuma hanya ada di MONTCABANA sahaja okay. Apa pun , kalau nak tanya apa-apa mengenai perfume ni, nak beli ke, nak jadi agen ke boleh contact info kat bawah. Hihi ok lah u olss. Salam ..

Untuk Matlaumat Lanjut
Facebook : Mont Cabana MY
Instagram : @montcabana.my
Whatsapp : 012-3377045
Share:

4 Sila Komen:

Salina Johari said...

best jugak minyak wangi Mont Cabanani ..tertarik nak try

Sis Lin said...

Mesti wangi kann..ada macam bau abam Zull tak ek hehehe

Mrs Pip said...

botol tu cantik , ingatkan harga mahal2 ....

Hans Hanis said...

lawa betul packaging
best nih kalau dapat beli