May 12, 2018

MawarRed Kekal Tampil Dengan Koleksi Baju Raya Yang Exclusive & Limited


MawarRed Kekal Tampil Dengan Koleksi Baju Raya Yang Exclusive & Limited | Salam.. Dah  masuk bulan may dah ni.. minggu ni dah last week sebelum kita nak berpuasaa next week.. Korang dah ganti puasa tak? Haaa jangan lupa ganti ye :p hihi bila sentuh bab puasa, mesti lah nak raya kan? 

Ok sempena nak raya ni, MawarRed telah keluarkan koleksi-koleksi baju raya yang letop sempena raya tahun 2018 ni. Dengar cerita, tahun lalu MawarRed telah berjaya menjual "sold out" koleksi-koleksi raya tahun lalu dan tahun ni Mawar Red kembali dengan design yang baru dan lebih exclusive dan yang penting limited pieces je okay... 


Siapa lagi tak tau mengenaai MawarRed , Mawar Red baru sahaja setahun dua bertapak di industri fashion , owner kepada MawarRed ialah seorang bekas pramugari air asia dan kini mengambil keputusan untuk menjadi owner kepada MawarRed sepenuh masa.

MawarRed ialah satu jenama yang designnya berasaskan sari so apa-apa design akan ada selitnya sari, last year koleksi raya Mawar Red sari memberi sambutan yang mengalakkan , juga tahun ni... Design tahun ni nampaknya lebih meletop hehehe.. 
salah satu design yang menggunakan sari..
 Wahh cantinya gabungan sari ni :)
 In love this lace + pearl :)
Uzu suka stricking color macam ni hehe..
 Kalau nak tengok design-design baju raya koleksi MawarRed, boleh datang butik..
 packaging pun cantik wakk..
 Done shopping. Anda bila pulak ? Haha

Koleksi baju  raya  2018 MawarRed , actually korang kena pakai dulu baru lah nampak elok sebab kalau taak pakai, tak terserlahnya design baju raya tu.. So kalau nak try atau nak survey koleksi baju Mawar Red, boleh datang butik/ofis diorang di Shah Alam. Alamat nanti uzu bagi kat bawah entry ni okay :) Sebelum tu uzu nak belanja design-design raya Mawar Red yang exclusive dan limited lagi letopppppu ols. Tak caya boleh tengok gambar-gambar kat bawah hehe.
Rose Barfi Pink
Rose Barfi Pink
Black Gold Panipuri
 Olive Gold Panipuri
Maroon Marpua
 Peach Chutney

Haa amacam terancam tak? hihi actually kan, banyak lagi design yang cecantik, korang boleh tengok design yang lain kat IG dan FB MawarRed. Macam-macam kaler dan design juga ada tapi just nak mentioned, design ini sangat-sangat limited ye. Sapa cepat dia dlu :p Puas hati tau bila pakai design tak sama dengan orang lain ni.. Takde lah istilah malu kalauu terserempak dengan member yang pakai baju sama juga :p Hahaha Opss macam ada pengalaman je kan :p  HIhi ok laah apa-apa korang leh rujuk details kat bawah ye.. Salam :)

Share:

2 Sila Komen:

Cikgu Ayu dot My said...

Cantik dan eksklusuf. 😀

qaseh dalia said...

Cantiknyaaa