June 10, 2018

Buffet Ramadhan Philea Mines Beach Resort 2018


Buffet Ramadhan Philea Mines Beach Resort 2018 | Salam.. Ini kali kedua uzu datang ke Philea Mines Beach Resort. Dua-dua sebab nak review buffet ramadhan.. Hihi terima kasih sebab menjemput kami sekali lagi :) Untuk buffet ramadhan di Philea Mines Beach Resorttahun ni, uzu suka tahun ni sebab lagi meriah ! Meriah dari segi kepelbagaian menu yang dihidangkan.. 

Tahun lalu, uzu suka dengan siput sedut masak lemak cili padi, tahun ni uzu suka semuaaa ! Tak tau mana satu favourite sebab semua menu buffet ramadhan kat Philea Mines Beach Resort sedap-sedap.. Hihi so bagi yang mencari buffet ramadhan yang jauh dari kota, ada view pantai yang cantik boleh datang ke sini ya :) Hihi btw jom lah tengok menu-menu apa yang dihidangkan tahun ni sampaikan uzu tak taw nak pilih yang mana the best of best :p
Salad..
Sos salad..
Kopok kopok..
Buah-buahan..
Kuih raya tradisional..
pencuci mulut
kek..
Kuih muih..
agar agar..
agar agar pelbagai perisa..
Buah-buahan..
Kopok leko..
Kuih ubi goreng..
Daging kambing panggang..
Pelbagai jenis minuman..
Menu ayam..
Sotong..
Sayur masak lemak..
Sayur campur..
Ikan panggang..
Sate ayam..dan daging..
Sosej..
Nasi Briyani..
Ruang makan buffet ramadhan..
Kalau datang nak dating, boleh book meja yg boleh tgk sunset ni.. hihi

Harga

RM80 RM85 nett (dewasa)
RM42 RM45 nett (kanak-kanak & warga emas*)
kanak-kanak (5 – 11 tahun) ,  warga emas (60 tahun dan ke atas)

Untuk Matlumat Lanjut
Contact : 6019 600 1529 | +6019 600 1455
Share:

0 Sila Komen: