June 03, 2018

Hari Raya Balik Kampung Road Show Di Uptown Permaisuri


Hari Raya Balik Kampung Road Show Di Uptown Permaisuri | Salam.. Semalam uzu dah blogger Mawardi dijemput sebagai co-host ataupun KOLs jemputan bagi memeriahkan lagi Hari Raya Balik Kampung Road Show yang diadakan di Uptown Permaisuri yang bermula jam 9 malam sehingga 12 tengah malam ! Semalam juga Hari Raya Balik Kampung Road Show, diadakan di  Bazar Ramadhan Bandar Tun Razak diadakaan pada 4 petang sehingga 6.30 petang ! 
Jommm ke road show BOT guysss :)

Semalam, Hari Raya Balik Kampung Road Show bermula lebih kurang jam 10 malam, agak lewat sikit tapi bila MC memulakan acara, ramai yang mengelilingi pentas kecik Bus Online Ticket , nampaknya MC yang dijemput benar-benar talented orangnya ! Terbaik MC semalaam, peramah i suka hehehehe..
MC yang talented dan peramah !

Bus Online Ticket

Bus Online Ticket ialah sebuah website beli bas tiket secara online.. So korang tak perlu beratur kat kaunter paanjang panjangg , just beli kat online dah setel ! Boleh naik bas terus.. tak payah risau tiket habis, tak payah beratur panjang, tak payah haaaa just book kat BusOnlineTicket.com okay?

Bus Online Ticket bukan je jual tiket bas, taapi juga jual tiket feri dan tiket train. So yang nak beli ke perlis naik train, boleh beli kat Bus Online Ticket .. Juga tiket feri contohnya korang nak ke Batam Indonesia, Singapore, Koh Lipe Thailand, haa yang mana ketiga-tiga ni boleh dapatkan tiket feri dengan harga yang not bad kat Bus Online Ticket ! Bukan tu je eh, Bus Online Ticket juga ada sediakan perkhidmatan Tours dan Airport transfer dan Hotel,  ! Wahhhh macam-macam jugak kan?

Sempena nak raya ni, memang ramai yang nak balik kampung tapi susah nak dapatkan tiket? Atau ramai juga yang tak dapat balik raya sebab tiket bas habis.. Haaaa teruknya kan? Ingatkan uzu sorang je yang istilah takde tiket flight tak boleh balik Sabah, rupanya ramai kat Semenanjung ni juga tak dapat balik kampung disebabkan tiket tak cukup. Haa kalau macam tu kena book awal dengan Bus Online Ticket okay?

Hari Raya Balik Kampung Road Show by Bus Online Ticket yang diadakan di Uptown Permaisuri sangat meriah sebab banyak aktiiti yang dianjukan semalam dan antaranya ialah quiz, pertandingan makan kuih tradisional, pertandingan menari lagu Dato Sri ida, pertandingan sapa paling dapat serbut BOTFUNRAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa yang paling panjang akan dikira sebagai pemenang, dan juga ada sesi karaoke percuma yang diadakan disitu !
Siapa yang beli tiket kat sini semalam daapat hadiah hehe
Sesi soal jawab kuiz..
Aktiiti putar putar dadu besar pon ada.. Dadu kena sama dengan dadu Mc so baru dapat hadiah :)
KOL dijemput naik atas pentas.. Sesi pengenalan bermula hehe
Sesi pertandingan makan kuih , siapa paling cepat habiskan, dia menang ! hehe
Hahaha yang ni round kedua. pemenang makan kuih paling cepat untuk round kedua :)
Tahniah dan tq rakan-rakan blogger yang sudi memeriahkan roadshow semalam !
Pertandingan menari tarian dato seri ida hehe :p Kakak ni juaraa :D
 Sesi bergambar dengan pemenang-pemenang ..
 Tahniah semua ! Yeahhh dah setel kerja kami.. Memang meriahh lah uptown semalam..

Macam-macam boleh join acara semalam untuk dapat duit raya daripada BusOnlineTicket.com , bukan acara malam tadi je boleh duit raya, juga siapa yang selfie dan wefie di RoadShow di mana-mana je lokasi, bukan lokasi semalam je tapi di mana-mana lokas seterusnya, ada pertandingan sapa yang upload gambar wefie dengan lori bergerak BusOnlineTicket  dengan hashtag #BOTFUNRAYA berpeluang memenangi RM500 okay ? So jangan lupa kejar Balik Kampung Hari Raya Roadshow yang akan diadakan juga pada hari ini sehingga minggu depan.. Yang ni jadual roadshow nya..

01/06/2018 (Fri) 8pm - 12am
Uptown Puchong

01/06/2018 (Fri) 4pm - 6.30pm
Bazar Ramadhan Kelana Jaya

02/06/2018 (Sat) 4pm - 6.30pm
Bazar Ramadhan Bandar Tun Abdul Razak

02/06/2018 (Sat) 9pm - 12am
Uptown Permaisuri

03/06/2018 (Sun) 4pm - 6.30pm
Bazar Ramadhan TTDI

03/06/2018 (Sun) 9pm - 12am
Uptown Seri Kembangan

08/06/2018 (Fri) 4pm - 6.30pm
Bazar Ramadhan Shah Alam

08/06/2018 (Fri) 9pm - 12am
Uptown Shah Alam

09/06/2018 (Sat) 9pm - 12am
Uptown Bangi 9 Jun

10/06/2018 (Sun) 9pm - 12am
Uptown Kajang 10 Jun

Nak duit raya? Jom lah ke Hari Raya Balik Kampung Road Show mungkin dekat dengan rumah anda! Kat situ juga korang akan berjumpa 2 bloggers/KOLs sebagai co-host jemputan bagi memeriahkan lagi acara ini ! Hihi ok lah good luck guyss . Jangan lupa support #BOTFUNRAYA okay? Hehehe ok lah salam :)

Share:

1 Sila Komen:

Sue Izza said...

wahhhh senang la skrg boleh beli online tiket bas,zaman kak sue dulu jenuh pi pudu cari tiket bas hehehhe...