July 09, 2018

Homestay Unik Di Kundasang Ranau Sabah : Luanti Kampung Stay Ranau


Homestay Unik Di Kundasang Ranau Sabah | Salam.. Bebaru ni uzu dengan geng-geng PT dan Sahabat PT ( Amir Nawawi, Fuad , Mawardi , Yazid ) buat sabah trip sebab nak bawak member semenanjung jejalan Sabah so waktu kat Kundasang, kami stay Tagal Luanti Homestay Ranau , dekat dengan tagal fish massage spa , poring, arnab village, cat village, dan sabah tea.. Memandangkan dah penat, so kami decide nak stay kat homestay berdekatan dengan tagal fish massage spa :) Memang cantik ! :)












So kami ambik 2 rumah, 1 untuk uzu sorang, 1 untuk geng lelaki.. Apa yang tak best kat sini, takde wifi , tempat makan susah, gelap dan interior bilik tu hmm mengecewakan sikit tapi bagi uzu, okay lah hehehe.. Janji dapat homestay yang cantik, uzu sangat puas hati :) Hee bagi yang nak ke tempat-tempat menarik area ranau, boleh lah stay sini :) ok lah salam :)

Harga Bilik : RM100/night - 2 pax
Booking : +60197479422

Share:

9 Sila Komen:

Mawardi Yunus said...

uzu, harga ada yang mencecah 200 pernigth, ikut jenis bilik. especially yg 2 tingkat tu

Kak Wawa said...

uniknyaa dia punya homestay.

Mimin Adam said...

lawanya view homestay ni

ejulz said...

cantik tempat ni :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

serius lawanya...

anak denesor said...

comel lak ade mcm mcm bentuk..biasa la xde wifi...dtg utk bercuti kan

syuhada salleh said...

dah siap tempat ni. last pergi ke area sana masa tu masih dlm pembinaan lg.

Shai MommyLotte said...

corak luar rumah homestay tu yang sangat eye-catching :D

Cik Tie said...

Lawannya tempat dia uzu