August 26, 2018

BBCSPA : Tips Untuk Cantikkan Diri Dalaman & Luaran Wanita


BBCSPA : Tips Untuk Cantikkan Diri Dalaman & Luaran Wanita | Salam.. Hihi bila dah bride to be ni of coz uzu dah mula seray macam mana nak cantikkan diri sebelum uzu menjadi isteri orang beberapa bulan lagi .. Kahhh ! Kurang dari 3 bulan lagi kekdahnye hehe. So demi nak projek memikat suami, bukan juga dari segi masakan tapi nak memikat suami kecantikan kita dari luaran dan dalaman.. Bukan je nak cantik luar, yang dalam pun penting juga hihi.. :p 


So uzu tengah surey spa yang the best untuk buat rawatan untuk uzu... Hihi lama cari ni tapi tiba-tiba lah nampak salah sorang dari kawan facebook uzu share benda ni, rasa macam menarik juga nampaknye.. Ohhh rupanya BBCSPA ! Kalau nama penuhnya Blessed Beauty Confinement SPA. So nak shortcunye BBCSPA lah kan :p  Apa yang uzu  tertarik sangat nak try ber-spa kat sini nanti antaranya disebabkan kelainan #BBCSPA dari spa kecantikan lain telah menjadi buah mulut pelanggan mereka.

  • Di #BBCSPA, mereka menitikberatkan kesihatan dalam seorang wanita. rawatan yang mereka sediakan lebin mementingkan kesihatan urat tubuh, kawasan sulit , kesihatan rahim dan mental seorang wanita
  • Kerana itulah BBCSPA menyediakan servis urutan menggunapakai teknik perbidanan Melayu asli. Antara rawatan yang mendapat tempat di hati pelanggan adalah penjagaan sulit, rawatan ketidaksuburan, masalah hormon tidak seimbang, rawatan wanita pre/monapaus, rawatan anak dara,  rawatan bentan akibat tidak berpantang ketika bersalin dan juga rawatan meroyan.
  • #BBCSPA menyediakan spa melayu yang asli, di mana kesihatan wanita bergantung kepada kesihatan rahim dan juga ketenangan emosi dan mental.
  • Diharapkan ia mampu menjawab persoalan mengapa BBCSPA tidak menyediakan rawatan rambut dan muka (facial). 


Pakej- Pakej Rawatan Disediakan Di Pusat Rawatan Blessed Beauty

1. Rawatan Kesuburan
2. Rawatan Pulih D4r4- masalah sulit yang berlecak, berbau, longg4r dan kentut f4r4j.
3. Rawatan Rapi D4r4 - masalah sulit kering
4. Urutan Tradisonal Melayu untuk seluruh badan
5. Urutan dan tuaman ibu hamil
6. Rawatan pelepas pantang.
7. Rawatan Seru Seri Raja Sehari
8. Dan lain- lain lagi 

* Rawatan dilakukan oleh terapis bertauliah dan warga tempatan sahaja
* Rawatan hanya di Pusat rawatan Blessed Beauty, Seksyen 32 Shah Alam
* Temujanji diperlukan untuk rawatan. No walk in

Utk temujanji sila whatsapp www.wasap.my/+60164495184/



PAKEJ BERPANTANG LENGKAP DAN MURAH


Selain daripada itu, siapa yang tengah mengandung atau baru sahaja melahirkan anak, nak cari pakej berpantang mampu milik ? Haaa memang sesuai lah service kata sini sebab juga ada pakej pantang lengkap dan mampu milik hehe.. 

  • Dapatkan pakej berpantang cara bidan Melayu lama serendah RM90/sesi.*
  • Percuma lauk pantang!!!*
  • Kawasan jajahan Blessed Beauty Confinement ialah K.L, kebanyakkan Selangor & Putrajaya.

Keistimewaan #BBCSPA

  • BBCSPA hanya menyediakan Urutan Perbidanan Melayu Asli. Tidak menyakitkan tetapi tetap terasa dan sangat melegakan.
  • Terapis- terapis yang terlatih dan berpengalaman dan menjalani pantauan berkala oleh pengasas Blessed Beauty, Kak Ice
  • Nikmati pengalaman rawatan  menggunapakai teknik Perbidanan Melayu Asli tanpa campuran identiti barat, thai mahupun moden. 100% amalan asli nenek moyang kita!





Utk tempahan pakej berpantang 

#BlessedBeauty
#BlessedBeautyHQ
#BlessedBeautyConfinement
#BlessedBeautyCentre
#BBCSPA
#KamiIbuBerpantang #BlessedBeautyConfinement #PakejPantangBajet #PakejPantangKL #PakejPantangSelangor #RawatanIbuBersalin
#PakejPantangSeremban
Share:

3 Sila Komen:

aisyah elsa said...

anak dara yang belum lagi na berkahwin pun boleh datang kan ? hahahaha. nak pergi tapi jauh lah pulak

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

bestnya dpt berspa

Nieyla Nadia said...

Seronoknyaaaa...