August 29, 2018

Eazypola - Panduaan Pola Pakaian : Belajar Melakar Pola Pakaian Dalam 1 Jam


Eazypola - Panduaan Pola Pakaian : Belajar Melakar Pola Pakaian Dalam 1 Jam  | Salam.. Wahh tiba-tiba rasa nak cari hobi baru selain daripada blogging. Hihi.. Kalau nak belajar menjahit pun syok juga kan? Uzu sekarang ni, nak kata pandai menjaahit tu taak lah juga, tapi kalau seluar koyak, boleh jahit sendiri, kalau skirt panjang, boleh oter sendiri, pandai lah jahit kat mesin dan jahit tangan.. Sebabnya dulu-dulu uzu selalu tengok kakak uzu menjahit kat rumah lama kiterang sebelum dia kahwin. Jadinya, nampak je mesin jahit , jahit sendiri je. kah kaah..Tapi takdelah handal sampai boleh jahit baju kurung ke, baju kebayaa bagaai tu...hihi sekarang ni kan,  tiba tiba je, nak belajar menjahit.. hihi..

Uzu tak taw nak belajar menjahit kat mana.. Bilaa tiba-tiba scroll facebook, nampak laah ada orang share gambar macam mana buat pola baju kurung.. Hihi tau share je tapi tak  faham apa pun. Hihi so uzu akhirnya terjumpa someone yang share satu page ni, nama  page ni Eazypola - Panduaan Pola PakaianPage ni cara paling mudah untuk belajar menjahit ! Huiyoooo advance kan sekarang, macam-macam benda boleh belajar online.. 

Jom kita tengok salah satu ilmu yang dishare di page Eazypola - Panduaan Pola Pakaian.

Pola Baju Kurung Moden Peplum
 Pola Baju Kurung Moden Peplum
Pola Baju Kurung Moden Peplum

Ewaahhhh bestnya.. Nampak macaam senang kan? Kalau newbie tak tau langsung pasal menjahit ni, better lah korang beli je  buku yang Cikgu ni jual.. Dulu Cikgu ni haaaa dah jual 1000 unit Eazy Pola dengan harga RM35 . Tapi sayangnya harga RM35 semua dah sold out !!.. 

Harga Promosi Sehingga 7 September 2018

Hihi Sekarang ni Cikgu ada tawaran hebat siapa yang nak belajar menjahit. Beli 2 unit daan akan dapat 1 loket emas 916.. Fuhhh rugi kepada siapa yang tak nak beli buku..

Harga : RM50 ( Exclude Postage )

Dengan Buku Eazypola ni, Pelajar akan dapat :

1 - Teknik mudah membaca pita ukur
2 - Teknik lengkap mengambil ukur badan
3 - Infografik penting pola pakaian
4 - Formula bijak pengiraan pola pakaian
5 - Tips sesuaikan pola mengikut ukuran badan
6 - Teknik lengkap melakar dan melabel pola
7 - Teknik pantas memotong pola

So apa tunggu lagi? Dapatkan sekarang ! Hihi. Untuk pertanyaan lanjut. Boleh hubungi contact details di bawah ye. Salam :)

Untuk Matlumat Lanjut


Share:

1 Sila Komen:

Sizzling Suzai said...

hehe lawat sini sat! amboi kt ni nak jahir bende yg koyak sikit pon kelam kelibut har kau jahit satu baju hahaha xtau la baju jadi apa nnti! akk design je boleh tak uols jahit kan :P