August 06, 2018

Homestay Murah Di Melaka : The Hex @ Terrace Homestay Melaka


Homestay Murah Di Melaka : The Hex @ Terrace Homestay Melaka | Salam.. ewahh kemain lama tak update blog hehe. Bukan apaaa dah dua bulan charger laptop hilang tanpa dikesan..Ni kes hari nak balik Raya lah haaaa. tiba-tiba pulak Masa nak hantar luggage kat kaunter , luggage takde dalam sister diorangg. mana aku tak panik lagi sejam nak boarding! tu yg kelam kabut buka laptop kat airport. Fuhhh Masa tu  lah kelam kabut sampai tak perasan charger tertinggal.. Dua bulan kat KK tak fikir nak beli baru sebab guns laptop adik je manjanggg haaaa sampai KL baru rasa sedihnya take laptop. Bila ko Ada mood nak update blog tetiba ko feeling sad gitohh rasa stress tak jumpa kedai tempat beli charger.. Ni pun update blog guna Fon wiko yang menang hari hari tu. so kalau tak kemas pun faham faham he lah huhuhuuu update by phone macam ni lah hehehe.

Haaaa lain tajuk lain cerita. Berbalik kepada tajuk di atas, minggu lalu uzu ke Melaka untuk review 3 homestay iaitu salau satunya ialah homestay di durian tunggal, The Hex @ Terrace Homestay Durian Tunggal Melaka.. Siapa yang ada kenduri kahwin ke, ada khursus ke, kem motivasi ke, atau nak buat family day , homestay murah Melaka boleh lah ke homestay ni :)


Siapa yang ada plan nak datang ke Melaka bersama keluarga tersayang. Boleh lah ke The Hex @ Terrace Home Stay yang terletak di durian tunggal.


The Hex @ Terrace Home Stay

📍The Hex @ Terrace Home Stay
💲Harga Promo : RM100 /semalam. 
💲Harga Asal : RM200/semalam
💲Harga termasuk :

✔️Ada 3 bilik , 2 bilik queen dan 1 bilik single
✔️Ada extra bed
✔️ Air-conditioning
✔️Ada dapur yang lengkap. Boleh masak
✔️Peti ais
✔️Mesin basuh
✔️2 tandas
✔️Heater untuk mandi
✔️Ruang baca buku
✔️Sejadah
✔️Tuala
✔️Mini garden
✔️Pool ( in progress )
✔️BBQ ( in progress ). 
✔️Sesuai untuk yang ada khursus no
✔️Sesuai untuk family day








Cantik tak gambar-gambar dalam homestay ni? haaa uzu Suka dengan susun atur rumah moden, homestay terletak di kampong kampong . tenang sangat dapat hirup udara kampong kan?

Btwwww homestay ni ada 3 bilik. Siapa yang ada anak ramai, family ramai , ada kenduri sedara, nak stay stay dengan kawan-kawan? boleh lah request extra bed. so sebilik boleh muat 3-4 orang! Kalau tong tong dengan member,alaaaa rm10-15 je semalam tuk sorang kan? bapak murah kan? hehehe so Apa lagi ! sementara homestay ni dioffer RM100/semalam sempena harga pengenalan, baik booking cecepat!! nanti harga akan kembali kepada yang asal , time tu tu jangan nangis pula ye hehehe :) So p booking cepat :p Until alamat rumah boleh rujuk kat bawah..

Alamat : alamat batu 8 jalan bonda che wah gangsa 76000 durian tunggal melaka
https://goo.gl/maps/8eAfDZY46Q22

Matlumat Lanjut : www.wasap.my/60192205834

Share:

5 Sila Komen:

Felicia Velania said...

Cari Situs Judi AGEN BANDARQ Online yang aman dan terpercaya ?
Solusinya hanya di NAGAQQ
Bonus Refferal 20%
Bonus Turn Over 0,5%
Hanya dengan minimal deposit 15ribu sudah bisa bermain 4 game sekaligus lohh..
Ayuk daftar dan gabung sekarang juga,,
WHATSAPP : +855967014811
PIN BB : 2B209F68

aisyah elsa said...

cantinya berbaloi sangat ni

Mimin Adam said...

suka dia punya deco homestay ni..

Cik Tie said...

Deko dalaman ia tu cantik jugak. Berbaloilah

Hasrul Hassan said...

Untung buat homestay kat Melaka ni sbb ia tempat tumpuan pelancong.

Blog Hasrul Hassan