August 29, 2018

STIKER MURAH GOODIES KAHWIN : STIKER GOODIES KAHWIN UZU & FF


STIKER MURAH GOODIES KAHWIN : STIKER GOODIES KAHWIN UZU & FF | Salam.. Alhamdullilah akhirnya teka teki dah terlerai sebab uzu dah maklumkan tarikh kahwin uzu melalui post uzu di IG dan FB .. Yang uzu post tu bukan kad kahwin eh. Yang tu stiker untuk goodies kahwin.. Hihi.. Uzu memang last minit je nak cari stiker.. Hihi susah nak jumpa stiker yang murah dan design dia sangat-sangat cantik !! Nasib baik jumpa kat IG Che Mukhtar Ideas ..Walaupun design tu dah banyak kali kena repeat oleh customer hahaha. Ahhh lantak ! Nak jugakk design cam tu :p Nak jugakkk !!

Well kat bawah ni lah designs stiker yang uzu berkenan :) Nampak pink pink purple terus nak yang ni. Hahaha actually banyak lagi design cantik-cantik. Boleh tengok IG diorang kat sini Che Mukhtar Ideas :)


Selain daripada stiker murah, Che Mukhtar Ideas juga ada menjual kad kahwin, atau benda-benda untuk kegunaan majlis perkahwinan contohnya menu header, wedding tags, bunting, props, guestbook, rubberstamp, rustic paper bag, giftbox, canvas dan juga yassin :) Hihi lengkap semua benda ada. Murah pun murahh .. Yang penting design meletop. Haa kepada siapa yang bakal berkahwin, uzu memang suggest korang order kat sini.. Kalau nak walk in pun boleh, tapi kat kuantan lah hehehe... So kepada yg nak survey-survey harga kat mereka ni, boleh contact kat details yang uzu bagi kat bawah yee .. Hihi ok tu je lah..k byee.. Assalamualaikum :) 



Untuk Pertanyaan  & Pembelian
Contact : 019-986 6050

Btw thank you kepada yang wish tahniah kepada kami di IG ni :) 
Share:

3 Sila Komen:

ejulz said...

terbaek :)

Cik Puan Rrai said...

cantik design dia..

hooda said...

I am waiting for your coming pictures. I wish you all good luck for your coming blogs and posts. Keep sharing!
abcya | hooda games