September 25, 2018

Felora By Iza : IG Murah Jual Tudung Cantik Cantik & Blue Magic Deodorant



Felora By Iza : IG Murah Jual Tudung Cantik Cantik & Blue Magic Deodorant| Salam... Dah gaji kan? Hehehe bila dah gaji ni, kalau korang nak cuci mata shopping. Follow lah IG ni https://www.instagram.com/felora_by_iza/ . Sebab, IG ni ada jual dua produk murah-murah iaitu bawal falisha dan magic blue deodorant.. Perghhh uzu berkenan tengok bawal-bawal dia semua design cecantik... Korang try lah usha tudung bawal kat bawah  ni ..

Bawal Falisha
BAWAL LEMBUT BAK SUTERA, Bawal Premium Harga Berpatutan..Menggunakan Material Premium Voile Lembut Bak Sutera.. Awning On Point, Senang Bentuk,& Mudah Dipakai..





Blue MagicDeodorant
Magicblue adalah cecair yang berfungsi untuk meneutralkan peluh kita.  Bau masam, bau tengik, bau kaki Insha Allah akan hilang sepantas 3 saat! Deodorant yang biasa kita pakai, bila berjalan di bawah panas terik, ketiak kita basah. Lepas tu keluar bau masam. Jadi apabila MB digunakan sebagai pengganti deodorant sedia ada, ketiak kita tak berbau.  Kita masih berpeluh tapi tidak akan masam. Sebab MB bertindak untuk meneutralkan bau.  MB ni tiada bau. MB bukan perfume. Tapi jika pakai MB + perfume, aroma semulajadi perfume tu lebih hebat keluar. Lagi sedap kita hidu. Jelaskan?

  

 



Untuk Tempahan
Share: