September 24, 2018

Menikmati Western Food Sedap Di Uppercase Bistro ,Amerin Mall Seri Kembangan


Menikmati Western Food Sedap Di Uppercase Bistro , Amerin Mall Seri Kembangan | Salam.. Semalam, uzu dan beberapa orang blogger, jejalan di satu mall baru di Seri Kembangan iaitu Amerin Mall. First time uzu masuk mall tu...Tak sangka ada memacam restoran sesedapp kat dalam tu.. Selalu lalu je, tak pernah masuk. Bila masuk, perghhh not bad lah. 7E pon ada.. Hihihi..Pastu jumpa restoran Uppercase Bistro.. Tekan rasa nak makan western food so, kiterang pun masuk kat situ..

Uppercase Bistro ni ada 3 bahagian. Boleh makan kat luar, kat dalam dan tingkat atas. Kiterang pilih tingkat atas , nak makan ala-ala fine dining..Lebih kurang tempat private..Nak sambut birthday kat situ dengan org tersayang memang sesuai :) So lunch untuk fine dining ada 5 main course. 

1. Australian Sirloin Steak RM48.00
 Steak paling mahal.. Hihi Siap ada mash potato dan grilled vegetable.. Sedap! Uzu bagi 5/5 bintang..
2. Pan Seared Salmon with Mediterranean Sauce RM35.00
 Wow dah lama tak makan salmon. Sedaapp ! 5/5 bintaang jugakk hehehe..
3. Seafood Aglio Olio RM18.00
 Favorite uzu ! OMG sedapppp giler :) Love seafood hehe.. Uzu bagi 4/5 bintang :)
4. Margarita Vegetarian Pizza RM15.00 
 Pizza! Sedap hehehe .. Macam order Pizza Hut lak.. 4/5 bintang hehe
5. Banana Fritters with Vanilla Ice Cream RM10.50
 Dessert time ! Hehehe..Yang ni sedap ! 5/5 bintang :)
6. Oreo Milk Shake RM11.00 - 5/5bintang
 7. Iced mocha 8.90 - 5/5bintang
 8. Hot Milk Tea RM4.00 - 4/5bintang
 9. Lemongrass Mojito RM11 5/5bintang
10. Coffe Latte RM7.90 - 4/5bintang

Ini lah menu-menu western food yang kiterang berlima order. Hehe Apa yang menu yang uzu suka makan ialah Australian Sirloin Steak dan air yang paling sedap bagi uzu, Lemongrass Mojito :) Perghhhh minum air tu tengah-tengah panas menyegit ni memang terbaik rasa dia :) 

So siapa yang penggemar western food , uzu sangat-sangat rekemen korang datang sini, lunch dan dinner ala-ala fine dining gitohh, boleh try makan di Uppercase Bistro, Amerin Mall di Seri Kembanga. Memang berbaloi-baloi :)

Untuk Matlumat Lanjut
Waze : Uppercase Bistro Amerin
Share:

1 Sila Komen:

Ann Ishak said...

selera betul tengok makanan tu