September 26, 2018

MZ DECOR Kedai Borong Barang Perkahwinan Murah Dari Borong Kat Nilai



MZ DECOR Kedai Borong Barang Perkahwinan Murah Dari Borong Kat Nilai | Salam.. Bagi yang nak kahwin macam uzu ni kan, memang banyak nak kena jimat.. Macam-macam hehe.. So uzu akan cari tempat borong palingg murah di area KL Selangor ni.. Biasanya barang-barang kahwin, ramai yang akan borong kat Nilai.. Tapi jauh laah pulak kan.. Then uzu jumpa kedai MZ DECOR, kaat situ kedai borong murahhhh giler daripada Nilai. Haaa ape lagi teruslah ke area Batu Caves, kat kat situ lah MZ Decor terletak :)



Nak dijadikan cerita, minggu lalu uzu borong paperbag murah untuk dootgift / goodies , paperbag tu tengah sales penghabisan stok. Bayangkan lah 1 paket paperbag adaa 10 keping. Kalau beli 3 paket, RM10 je..  Beli 3 , RM10 .. So paperbag 30 keping maksudnya RM10 je.. Murahh tak ? Uzu borong dalam 1000 keping paperbag, termasuk pillow box goodies. Hehehe.. Pillow box ni untuk VVIP gitoh .. Pillox box ni same juga harga dia 3 paket RM10 jugak. Mana nak cari harga murah macam ni ? Hehehe..






Selain daripada paper bag, dan pillow box, uzu nampak beberapa item yang uzu dah lama cari hihi. Iaitu tempat letak quran dan tempat letak cincin.. Hihi.. Casing quran ni uzu nak cari 2 biji tapi bajet 1 biji je. Harga casing quran murah ni RM120 tau. Kat tempat lain RM150-RM180.. Ape lagi terus grab. Huhuhukk.. Bekas tempat cincin pon uzu beli. Bekas jenis baldu. RM7.50 je hihi.. 





Itu je yang uzu borong minggu lalu.. Actually ada beberapa benda yang uzu nak beli, yang takde lagi, contohnyaaa bunga telur dll.. InsyaAllah bulan depan uzu akan sana lagi borong bunga telur murah dan barang-barang goodies.. Gigihhh takk dari Cheras drive ke Gombaak :p Kisahh apee janji murah hihi..

Haaa mesti korang nak tau, apa lagi barang-barang kahwin yang murah di MZ Decor? Meh lah layan gaambar-gambar yang uzu sempat ambik minggu lalu hehehe..







































































































Ada yang gegar ovari tak tengok barang-baarng kahwin yang murah-murah ni macam ni? Hehe tak kan lah asal tengok mamat hensem, bergegar ovaari hahaahaa... Barang kawin murah murah macam ni lagi confirimmmm lagii gegar ovari tauuu dari tengok mamat korea hensem tu :p

Selain daripada barang-barang perkahwinan, ada juga barang-barang lain contohnya bellon birthday ke, belon convo ke, manik-manik-, bungaa hiasan dan macam-macam lagi semua ada di MZ Decor. Uhukkkk :p Kepada yang berminat nak datang sini, boleh lah ke rujuk info yang uzu bagi kat bawah eh :) Selamat memborongggg ! K lah salam :)

Untuk Matlumat Lanjut


Waze : SK Decor, Primva Seri Gomvbak, Batu Caves 
( Kat Waze SK Decor , nama lama, so jangan pening kalau tak jupa MZ Decor kT Waze ye )
Share:

7 Sila Komen:

Aisyah Sukor said...

thank you for the suggestions!

Aeinna Musa said...

cantik2 box dan bekas tu. berbaloi lah beli tempat murah,boleh jimat banyak kan

Mrs Fuzy Hamid said...

kalau akak masuk sini mesti berjam2 la kot melayan itu dan ini..

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

alhamdulillah bagus nya ada tempat camni. senang la kita nak beli barang kat satu tempat ja :)

Mia Liana said...

boleh dok berjam dalam ni.. banyak sangat pilihan yang cantik-cantik...

sharmien said...

mau rambang mata bila masuk kedai ni,semua yg wishlist jd wajiblist la hehehe... sy pernah g area balakong ke mana entah kedai ni supplier besar barang kawen dan deko2 gak. kalau kita ada syarikat berdaftar, belanja kat kedai tu dalam RM2K, boleh dapat diskaun spi 70%. kalu kira2 memang berbaloi gak spend mcm tu dan plus bila beli terus boleh guna utk deko rumah sendiri compare sewa. hehe syiok gak kan.

Mimin Adam said...

rambang mata. bookmark lah mana tau kan. hehehehe