September 16, 2018

Persiapan Kahwin UzuXFFWedding : Kad Kahwin Uzu & Faizal Fredley


Persiapan Kahwin UzuXFFWedding : Kad Kahwin Uzu & Fredley | Salam.. Alhamdulillah satu demi satu persiapan kahwin uzu dah siap. Actually dah lama uzu order kad ni cuma baru-baru ni je uzu suh proceed printing sebab terlalu awal sangat actually nak edar kad kahwin ni. Hihihi sepatutnya 1-2 bulan sebelum.. Tapi nak buat cane, kad dah siap awal. Hehehe..

Uzu dah banyak survey kad kahwin sebenarnya, banyak design juga uzu berkenan tapi yang ni design  ni uzu pilih sebab atas pilihan mak tiri uzu .. Hehehe.. Tempat buat kad ni pulak uzu nampak dari sponsered post.. Masa scroll timeline facebook memang nampak hehe. Ewahhh mementang kitaa nak kahwin kan, tibaa-tiba pulak muncul kat timeline. Iklan dia pulak, kad design uzu berkenan, terus lah PM tanya .. Hihi..


Bincang punye bincang, minggu lepas setelkan design, tak sampai seminggu dah siap print. Uzu pon terkejut. Tak sangka lah secepat itu.. Kad Kahwin Ekspress ni , boleh pilih nak pos ke atau pick up? Uzu pilih pickup sebab pickup point kat Kuantan dan juga Sri Kembangan. So uzu pilih Sri Kembangan.. Dekat dengan cheras. Dalam 30 minit sampai :) Hihi... Bila dah ambik, bapak excited tengok kad. Cantiikkkkkkkkk !! Thank you lah Kad Kahwin Ekspress! meletop order kad kahwin kat u olls.. Dah laah kad kahwin murah , design ni meletopppp, servis pantas! :) 

Uzu order dalam 1000 keping . Cukup lah untuk jemputan kat Sabah. Hihi. Ehhhh Ada 2 bulan setengah lagi majlis uzu dan ff akan berlansung. Hihi doakan dipermudahkan segala urusan ye :) Sis debar.. Dilema pon ada, cuak pon adaa...Kecut perut pon ada. Hahahaha neves.. Doakan yang baik-baik ye.. Terimaa kasih semua :)

Btw kalau ada bakal pengantin nak order kad kahwin taapai tak taau nak order kat mana, boleh try order kat Kad Kahwin Ekspress ye :) Murah, Jimat, Design Letop & Pantas :p . Ok lah salam :)

Untuk Matlumat Lanjut

Facebook : Kad Kahwin Ekspress 


Share:

9 Sila Komen:

Etuza Etuza said...

Menarik sekali ..

Cik Tie said...

Cantik !! Tahniah ye uzu. Semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan lancar

zarul farhana said...

cantik...semoga dipermudahkan urusan uzu

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

camtik..smoga dipermudahkan segala ursan

Uyul Rosli said...

Cantik design dia. Tahniahhh Uzu.

Nieyla Nadia said...

Tahniah uzu...cantik kad

Mrs Fuzy Hamid said...

menarik dan tertarik! Tahniah Uzu, semoga majlis berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusan..

Miza Talib said...

Cantik kad, Semoga majlis di permudahkan InsyAllah

ruggedmom said...

Tahniah Uzu... mesti tengah excited giler time ni kan? Timbang berat sebelum kahwin, Uzu hahah...#tetiber