September 25, 2018

Sweet Apple Menawarkan Perkhidmatan Ais Krim Untuk Pelbagai Jenis Majlis


Sweet Apple Menawarkan Perkhidmatan Ais Krim Untuk Pelbagai Jenis Majlis | Salam. Selalu nya kalau majlis-majlis kahwin, mesti uzu akan jumpa majlis yang ada sediakan aiskrim untuk budak-budak.. Bukan setakat budak-budak je suka aiskrim ni, atok nenek mak bapak budak pon suka. Hahahaha so maksudnya, aiskrim bukan je untuk budak, tapi boleh diberi kepada tetamu yang lain..

Uzu kahwin nanti pon insyaAllah akan sediakan aiskrim macam ni kat majlis uzu. Hehehe.. Waktu panas-panas tetamu kat khemah majlis kahwin, aiskrim ni lah sesuai untuk penyegar tekak.. Betul tak? Uzu kalau p majlis orang, memang lajuuu je beratur ambik aiskrim. Dah tak kira budak-budak ke dewasa. Hahahaha ...Aiskrim pulak , sedappp ! Haa..


Kepada bakal-bakal pengantin, atau pun siapa yang nak kan perkhidmatan aiskrim ni untuk sebarang majlis , selain daripada majlis kahwin, majlis tunang, kalau ada buat rumah sukan ke, rumah terbuka ke, open house ofis ke, hari jadi ke, Konvokesyen ke , family dah, majlis  akikah dan apa-apa jelah majlis yang korang rasa sesuai untuk perkhidmatan aiskrim, uzu suggest korang boleh order kat Sweet Apple ..

Kepada Korang Wajib Order Dengan Sweet Apple?

Sebab Harga pakej aiskrim yang murah , dan sangat berbaloi..! Sweet Apple menawarkan p erkhidmatan ais krim untuk sebarang majlis :
  • Kahwin / Tunang
  • Rumah Terbuka / Open House
  • Hari Jadi / Birthday
  • Hari Sukan
  • Konvokesyen 
  • Hari Keluarga / Family Day 
  • Aqiqah
  • Lain- lain








Harga Pakej : 
  • Minimum Tempahan Utk Majlis Kahwin :
  • # 400 Kon RM400 Percuma 100 Kon (Kon Biasa)
  • # 500 Kon RM500 Percuma 100 Kon (Kon Biasa)
  • # 600 Kon RM600 Percuma 100kon (Kon Biasa)
  • # 700 Kon RM700 Percuma 100 Kon (Kon Biasa)
  • # 800 Kon RM800 Percuma 200 Kon (Sugar Kon)
  • # 900 Kon RM900 Percuma 200 Kon (Sugar Kon)
  • # 1000 Kon RM1000 Percuma 200 Kon (Sugar Kon)
  • Dan Seterusnya...

Percuma :

- Free 4 Topping
- Free transport Area Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negeri Sembilan Dan Melaka
- Free Tukang Serve


Antara perisa yang ditawarkan ialah :
  • vanilla
  • coklat
  • strawberry
  • jagung
  • keladi
  • durian
  • pandan
Haaaa murah tak? Gilerrr kau tak murah? Kalau kat sabah tak jumpa harga macam ni k. Siap ada tukang  Serve yang kacak lagi. Mana nak cari kalau bukan kat Sweet Apple :p Hehehe so kepada yang berminat boleh lah bayar deposit 50% dari tempahan. Rugi tak grab. Hehehe.. Kalau uzu kat KL sah sah uzu confirm akan order kat diorang. Ni uzu kat Sabah kan, hihiihihi untunglah korang dapat perkhidmatan aiskrim Sweet Apple.. :p Huhuhuhu so guysss grab cepat ye :) Salam..

*DEPOSIT 50% DARIPADA TEMPAHAN DIPERLUKAN
*BAYARAN HENDAKLAH DIMASUKKAN KE DALAM AKAUN MAYBANK 554138008183

Untuk Matlumat Lanjut
*HUBUNGI 012-9312874(FIKRI) 0173288703 (AMI)
Email : sweetapple8588@gmail.com
Share:

0 Sila Komen: