September 24, 2018

Tempat Makan Shellout Seafood Paling Sedap , JUSTSEAFOOD @ Sunway Giza


Tempat Makan Shellout Seafood Paling Sedap JUSTSEAFOOD | Salam.. Beberapa minggu lalu  uzu teringin nak makan Shellout.. Hihi pastu kebetulan kak min kata, jom lah makan shellout yang sedaap di Just Seafood.. Kiterang pon ON ! Tengok riak muka kak min yang excited bercerita yg Just Seafood ni sedap gilerrrrr... ! Kiterang pon excited tak sabar nak makan ! Hihi thank you kak min belanja kiterang *flipshawl*
Just Seafood logo :)

Just Seafood ni terletak di Sunway Giza.. Ada 3 flavors yang kiterang order.. Salted Egg Source , Cajun Source dan Marina Source ..  Uzu kalau makan shellout mesti akan order flavor salted egg, atau blackpaper source. So nak try juga sedap ke tak flavor salted egg source kat Just Seafood ni ? 
Jangan lupa pakai plastik ye. Kang habis terpercik sos kat baju hehe
1. Salted Egg Source
 Perghhh memang sedap ! Kalah kedai lain diaa punya rasa :) Hihi
 Lagi-lagi kita makan waktu panas-panas, perghhh 10/5 bintang untuk sos ni :) Hihi
2. Cajun Source 
 Yang ni macam pedas pedas kari. Hihi.. Tapi bagai uzu sedap. Walau pedas tetap makan sbb sedap!
Perisa yang kedua uzu suka. Terbaikkkk! 5/5 bintang untuk cajun source ni k :)
3. Marinara Souce
 Perisa baru Just Seafood. Sos dia rasa masam-masam manis.. 
 Yang suka makan spaghetti marinara mesti familiar dengan rasa ni. Uzu bagi 3/5 bintang.. Hihi.. 

Uzu suka gila makan kat Just Seafood, sebab  seafood dia fresh, besar-besar lagi, ,macam tengah makan kat Sabah hehehe.  Sos yang uzu suka of coz Salted Egg, then Cajun source pastu baru Marinara. Hihihi .. Puas hati makan sini. Siap boleh makan dengan nasi putih... Pergh layan habis...
Rasa macam nak order lagi flavour salted egg ni hihi
 Kiterang berlima, habisss kiterang makan tau!  Nasi tak boleh tinggai :p

Kepada sesiapa yang nak try makan sini? Haaa uzu ada berita gembira kepada u olls ! ada DISKAUN 20% untuk pembaca-pembaca uzu kalau nak korang makan di Just Seafood :) Macam mana caranya dapat diskaun 20%? Just PM facebook Just Seafood,  bagitau nak Diskaun For Set Menu, then bagitau CODE DISKAUN ni , " zu101 " , tapi dengan syarat, korang kena p dari Isnin - Jumaat je.. Diskaun ini SAH sehingga 8 October 2018 ini :)

Untuk Matlumat Lanjut

Tel : 012-2290855/03-61446366

Alamat : Just Seafood , A-9-G, Sunway Giza Mall,
Jalan PJU 5/14, Dataran Sunway,
Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan
Share:

1 Sila Komen:

Cik Min said...

Repeat lagi jommmm