September 03, 2018

Tempat Menarik Di Kelantan : D'Aur Beach Resort Bachok Kelantan


Tempat Menarik Di Kelantan : D'Aur Beach Resort Bachok Kelantan | Salam.. Well seminggu kat Kelantan, tak p mana yang menarik pun. Duduk rumah sambil bersihkan habuk yang mulai hitam.. Kah !! Sebab nya nak tengah menahan sakit pinggang akibat period paid. Allahu perempuan je tau macam mana sakitnyaaa pinggang perempuan nak hadap tiap bulan. Belum lagi bab emosi yang taak boleh kawal.. Haaaaa bendaa yang takde apa pon dijadikan isu.. Well itulah belum lagi part morning sickness.. Susahnya jadi perempuaan :p

So nak menstabilkan emosi yang terganggu ni, uzu p laah cari tempat best yang uzu tak pernah p lagi kat Kelantan ni, terjumpa satu tarikan baru di Kelantan yang terletak di Bachok Kelantan :) Kebetulan moka post IG dia kat sana, eh asal tempat ni cantik sangat? :p Dia pun kata tempat tu baru lagi, so gatal punggung, esok gigih nak bangun awal sebab nak p jam 1 2 petang tapi cuaca tidak mengizikan.Huhu maka...selepas jam 3 petang baru cuaca helok sikit :) Jauhnya juga perjalanan dari KB nak ke Bachok. Dalam 30-40 minit baru sampai :) 

D'Aur Beach Bachok Kelantan































Waze : D’Aur Beach Resort Bachok Kelatan
Harga Tiket : RM5/kereta @ family

Lokasi : D’’Aur Beach Resort, Jalan tok ayah aur, 16310 Bachok, Kelantan
No fon : 013-975 5935
Share:

2 Sila Komen:

Safeni Feni said...

Cantiknya. Kak Feni tak pernah sampai lagi sini walaupun orang Kelantan.

Mimin Adam said...

lawa lawa view pantai sana