September 24, 2018

Uzu Di Rancangan Mingguan Wanita EP 21 - Astro Prima ( 26 July 2018 )



Uzu Di Rancangan Mingguan Wanita EP 21 - Astro Prima ( 26 July 2018 ) | Salam.. Pada 26 July 2018 lalu, sejurus uzu balik dari Sabah, esoknya tu uzu ada Fam Trip kat Sepang. Salah satu aktiviti nya ialah Paragliding ! Uzuuu memang dah lama nak p Paragliding tapi takde geng. So bila berpeluang ni, dia punya excited lain macam... hehehe uzu orang pertama yang fly ketika tu. Mula-mula jadi demo je.. Dah alang-alang dah pakai baju keselamatan, terus fly heheh :) 

Lepas je fly, ada adik cantik nak interview. Ingatkan budak-budak U . Uzu pon ON je lahh.. Tak tau diorang dari team Mingguan Wanita yang disiaarkan setiap minggu.. Huhu.. Tiba-tiba je ada orang PM, bagitau nampak uzu kat TV. Uzu pon.. Whattt????! Teruja juga. Tak sabar nak tengok apabenda yang uzu merepek waktu interview tu. Uhukkkk. Better korang tengok sendiri lah :) Ok lah salam..

                     


                   
Share: