October 05, 2018

Jom Beli Tudung Bawal Top Exculsive Kat Sini !


Jom Beli Tudung Bawal Top Exculsive Kat Sini ! | Salam.. Sape minat tudung bawal kat sini? Heheh uzu suka tudung bawal. Itu dulu lah zaman politeknik.. Hahahaha zaman poli kan, waajib pakai baju kurung setiap masa, so kat situ lah juga akan nampak pelbagai jenis tudung yang uzu ada zaman dulu. Hahaha ohmaigad! Rasa dah riindu zaman belajar dulu :p Sonok tengok kengkawan tayang tudung bawal dia :p ( zaman dulu ada bawal je ).

Dari dulu sampai sekarang, tak boleh nak lawan hebatnya tudung Bawal ni. Hihi macam-macam jenis dan design diorang keluarkan. Ada manik-manik lah, ada bulu ayam lah, adoii banyak design cecantik yang uzu berkenaan tapi huhu malangnya uzu tak pakai bawal dah ...Tapi... uzu percaya, ramai peminat bawal kat sini, kan? So apa lagi?!! Kepada peminat-peminat tudung bawal, korang kena try beli Bawal Top Exclusive ni..  Kenapa korang kena beli Tudung Bawal Top Exclusive ni?


Keistimewaan  Bawal Top Exclusive

1. MATERIAL KAIN BTE
Menggunakan material kain full voile japan no.1 yang sangat selesa bila di gayakan yang di import dari japan dan kain bawal asli yang sangat tinggi kualitinya..

2. DIAMOND BTE
Diamond nya adalah 90% swarovski, 99% swarovski dan ada yang 100% original swarovski berkualiti tinggi. Sangat merelip kilauan nya kukuh dan tahan lama tidak mudah luntur.

3. KLEM BTE
Klem tepi yang sangat berkualiti, klem tebal dan bulat boleh tahan bertahun- tahun dan tak mudah koyak tepi. Bila pandang dari jauh dah boleh nampak klem yang sangat menyerlah.

4. TAG BTE
.Menggunakan tag damask yang berkualiti, navy blue tag keluaran terbaru dan menggunakan material chifon damask yang terbaik.

5.SUSUN ATUR DIAMOND
Mementingkan susun atur diamond yang teratur mengikut standard yang telah di tetapkan, bukan atur secara suka hati






Allahu, cantiknya design Tudung Bawal Top Exculsive ni. Uzu suka kaler-kaler nude pink kat atas hehe. Kalau shawl, dah lama rempat ni :p Murah pulak tu.. Tak caya murah? Boleh whatsapp Cik Sue Zalya kita ni bawah ni eh. InsyaAllah dia akan reply ya ! Bawaal lovers, please jangan lepaskan peluang anda!! Nanti sold out huhuhuhu jangan sedih ye. So tak mau sedih-sedih, boleh beli kat bawah eh. Hehehe ok lah u ols. Salam :)




Untuk Tempahan
Pre order warna tudung dan design blh pilih Contact Sue Zalya BTE
FB : Sue Zalya
Share:

1 Sila Komen:

Normi Nieza said...

cantik2..warna dia..:)