October 27, 2018

Pemenang Contest Sila Claim Hadiah Contest ..

As-Salam

Kepada pemenang contest..


Untuk pemenang di atas. Maaf atas kelewatan. Contest boleh claimed ye. ada 3-5 pemenang tak claimed lagi.

Untuk Tuntut Hadiah Di Email : sitiaminah1990@gmail.com

Tajuk : Pemenang Contest CONTEST COPY PASTE FEB RM50
Nama Penuh :
Jenis Bank
No Acc :
Email :
No fon :
Link Entry :





Untuk contest ni. Maaf juga sebab lambat.. Yang ni pon dah lama umum pemenang tapi banyak tak claimed lagi. 


Sila Tuntut Hadiah Pemenang Di  Email : sitiaminah1990@gmail.com

Tajuk : PEMENANG CONTEST EMAS PUTIH DAN POLICYSTREET.COM MAC

Nama Penuh :
Jenis Bank
No Acc :
Email :
No fon :
Link Entry :
Menang Apa : 


Kalau ada yang dah claimed tapi tak reply atau tak dapat lgi. Uzu dah confuse banyak sebab ada yang email , ada yang Fb jadi ada yang uzu terbaayar double. Sebab dia email, dia juga Pm kat FB. Kan confius. Memang serius busy ni. Lagi-lagi nak kahwin ni. Pening sis . So, uzu nak setelkan contest ni ni cecepat . Thank you semua :)

p/s : kaalau ada pemenang yang double nama dia, bagitau uzu ye. Sebab tak sempat nak recheck.


Share:

0 Sila Komen: