October 16, 2018

Shopping Baju & Seluar Di Sasuke Premium Outlet Untuk Trip Ke Jogjakarta


Shopping Baju & Seluar Di Sasuke Premium Outlet Untuk Trip Ke Jogjakarta | Salam.. Macam biasa, seperti kebiasan, bila nak travel uzu akan cari beli baju baru supaya tak akan pakai baju yang sama, pastu warna baju yang uzu pilih sangat-sangat main peranan untuk gambar yang cantik. So kali ni di Jogjakarta/Yogjakarta, trip uzu selama 4 hari 3 malam. So uzu cari 2-3 helai baju untuk ootd kat sana hehehehe..

Nak beli baju ni, kalau nak jimat, uzu beli kan bundle je. Bundle yaang uzu suka, bukan bundle tepi jalan tau, ini bundle dalam kedai hehehe. Bundle Sasuke Premium Outlet. Ingak tak dulu uzu beli baju sejuk bundle yang berkualiti dan cantik-cantik kat Sasuke lah jugak. Hihi uzu suka p Sasuke sebab baju dia RM15 je camtu hahahahahhaa. Nakk jimat wakkkk :p Haa jom lah tengok gambar uzu kat Jogja pakai baju, seluar dan kasut bundle Sasuke Premium Outlet :)

Sasuke Premium Outlet Di Pule Payung Yogjakarta
 Sasuke Premium Outlet Di Pule Payung Yogjakarta
Sasuke Premium Outlet Di Lava Tour Merapi  Yogjakarta
 Sasuke Premium Outlet Di Tasik Seri Yogjakarta
 Sasuke Premium Outlet Di Prambanan Yogjakarta
 Sasuke Premium Outlet Di Candi Prambanan Yogjakarta
  Sasuke Premium Outlet Di Candi Ijo Yogjakarta
   Sasuke Premium Outlet Di Tebing Breksi Yogjakarta

Haaa semua di atas ni, semua pakai baju dan seluar serta kasut dari Sasuke Premium Outlet. Hehehe Nampak canti gambar bila pakai baju yang terang-terang nni kan :p So uzu p shopping baju outlet diorang kat Bandar Baru Bangi.. Semua outlet rasanya uzu dah p, cuma Bangi je taak pernah p so sajaa nak tengok baju-baju apaa yang ada kat sana. hihi Jommm tengok Sasuke Premium Outlet Bangi :)
Sasuka Premiun Outlet Bangi
Survey kasut. Uzu memang target nak cari kasut jenama New Balance. 
 Hehehe jumpa pon! RM50 je :p
 Baju Premium juga ada kat sini. baju orang kaya hahaha
Ni koleksi baju-baju lelaki..
 Seluar lelaki banyak. Seluar panjang ke pendek ke semua ada
 Ni baju koleksi-koleksi untuk lelaki juga. Tshirt ah mostly kat sini ada..
 Bahagian kasut pun ada. hihi
 Topi? Pun ada hehe ni mcm topi  perempuan je kan?
Baju kanak-kanak pon ade wakkkk hehe
 Haaa bahagian perempuan kaat sini ehh
 Banyak koleksi baju perempuan hehehe
 Hari-hari ada diskaun hehehe 
 Berjam-jaam shopping sini hehhehehe
Sampai shopping 4 bakul okey. Hahaha bawak adik shopping sini. Murah sikit :p

Satu benda yang uzu nak puji kan, seluar jeans yang uzu beli yang berkaler, uzu cuci, tak pudar langsung okay. Haa tak kotor baju-baju lain.. Memang terbaik kualiti seluar kat Sasuke Premium Outlet ni okay hehehe. Nama pun premium kan? Mesti lah bundle gred AAA gitohh :p Dari Japan pulak tu wei. Kualiti lagi bestttt lah kekdahnye hehehe :) Haa kepada sesiap nak shopping baju kat Sasuke, boleh ke outlet-oulet berdekatan dengan anda :)


Untuk Matlumat Lanjut

Outlet Sasuke Premium

Alamat Danau Kota
No 13-0, Block B Platinum Walk, Jalan Langkawi, 53300 Setapak Kuala Lumpur
03 4141 5204 / ‭010 319 4471‬
Waze : Sasuke Premium Bundle

Alamat Kg Pandan
No 125, Jalan Kg Pandan, Taman Maluri 55100 Kuala Lumpur
‭03 9286 6691‬ / ‭013 624 0471‬
Waze : Sasuke Outlet Kg Pandan

Alamat Bdr Seri Permaisuri
No 23 Jalan Dwitasik 2, Bandar Tasik Permaisuri, Kuala Lumpur
03 9174 5436 / ‭013 624 0473‬
Waze : Sasuke Outlet Permaisuri

Alamat Bangi
No 26 Jalan Medan Pusat 2c , Seksyen 9 Bandar Baru Bangi , 43650 Selangor
03 8912 6425 / ‭013 378 0277‬
Waze : Sasuke Premium Bundle Bandar Baru Bangi

Alamat Kajang
No 16-G & 17-G, Jalan Jelok 6, 43000 Kajang, Selangor
‭03 8740 1851‬ / ‭011 6185 8371‬
Waze : Sasuke Kajang

Waktu Operasi
Weekdays : 10:00AM – 12:00AM
Weekend : 10:00AM – 3:00AM

Share:

0 Sila Komen: