October 09, 2018

Surprise Untuk Uzu Sempena Bride "To Be" Dari Teddy Prank !


Surprise Untuk Uzu Sempena "Bride To Be" Dari Teddy Prank ! | Salam.. Wahhh ! Kali kedua uzu dapat surprise dari teddy prank. Tahun lepas dapat surprise dari tunang dan beliau memakai khidmat teddy prank. So kali ni khidmat teddy prank sekali lagi. Thank youuu ye ! Haaa nama pon teddy prank, memang kekdahnyee prank lah kan ! Kejutan yang tak disangka-sangka ! Hehehe

Awwww dapat belon lagi heheheh
    
Belon dengan coklat. Uzu hantu coklattt. Tu yaag happy sangat ni hehehe
Janji ada cudbury hehehhee pedulikan gigi buruk hahahaa
Nak macam ni tak? Contact teddy prank tauu
    

Uzu ni nampak je ganas hahahaha, perwatakan cam lelaki, tapi bab-bab nak surprise birthday ni lagi-lagi birthday tunang tersayang, mesti nak cari surprise planner ! Haaa teddy prank ni dah selalu tengok orang pakai khidmat dia. Dah well known nama Teddy Prank ni sebagai surprise planner terbaik di area Kuala Lumpur dan Selangor tauuuu ! Haaa kerlas.. hihihi 

So guyss uzu sangat-sangat rekemen korang sangat-sangat, kepada korang yang nak suprisekan isteri, suami, anak-anak ke, adik beradik ke, mak ayah aatok nenek semua pon boleh, rosmah mansur pon  hahahahha so korang bleh tengok pelbagai jenis suprise yang korang nak. Macam-macam design mengikut bajet memasing. Nak bagi belon dengan bunga ke, nak bagi belon dengan coklat ke, nak baagi belon dengan kek ke, nak bagi belon helium yang boleh tulis naa korang kat belon, haa semua ada tauuu ! Senan cerita terjah je IG Teddy Prank ye. Semua ada atau whatsapp je okay. hehehe?

FREE BELON, FREE KAD FREE DELIVERY IN KL‼️

Untuk Pertanyaan Lanjut
🎈 Facebook: @teddyprank4u
🎈 Instagram: @teddyprank
🎈 019-7564019
Share: