November 04, 2018

Contest Blogger Terbesar 2018 Bagi RM15,000 Untuk 53 Pemenang


Contest Blogger Terbesar 2018 Bagi RM15,000 Untuk 53 Pemenang | Salam.. Wahhhhh ada contest yang menarik perhatian uzu lahhh.. Bila tengok hadiah-haadiah untuk pemenang terus tak sabar nak join. Hehehehe .. Nanti lah uzu join.. Uzu tengah merehatkan diri selepeas beberapa beberapa minggu uzu takde kat rumah. Selalu kat luar je. Lepas trip Sapporo pastu balik sambung trip Batam seminggu. Perghhh pent k penat :( Apa pon uzu nak bagitau korang lah kan, jangan lupa join contest ni tau.  Jom tengok syarat-syarat dan hadiah -hadiah-hadiah yang ditawarkan :)

Senarai Hadiah Contest Boleh Rujuk Banner Di Bawah :)

Haa ini first time lah uzu tengok contest blogger yang hadiahnya agak besar jumlahnya iaitu total RM15000 . Untuk hadiah pertama , pemenang akan dapat Macbook Air yang bernilai RM4000 dan wang tunai RM500 . Uzu target nak join sebab nak rebut menang hadiah laptop ni sebab hhahahah laptop uzu dah nazak. Habis keyboard dah tercabut hurupnya. Ada nombor yang tak boleh tekan. Kah! Sadisnya laptop ini hehehehehe. Tu yang tak sabar nak join.. Tak dapat no 1, no 2 pun ok sebab boleh dapat laptop Acer Nitro 5  yang bernilai RM300, beserta wang tunai RM300 .. Bagi hadiah ketiga pula, perghhhh Oppo R15 Pro yang bernilai RM2000 dan juga wang tunai RM200, juga korang kalau tak yakin menang, boleh lah target nak join wang tunaI RM100 untuk 50 pemenang.. Haa wow kan? Betul tak?

Syarat-Syarat Contest ( 3 Task )

1. Korang kena update entry mengenai preview trailer filem Operasi X . Tajuk artikel bebas tapi ada beberapa keyword yang wajib korang selitkan di entry korang. Yang tu kena baca bebetul kat blog PH ye.. Panjang penulisan 350 patah perkataan di atas :)

2. Kena tengok wayang Operasi X dan review filem tu berdasarkan pengalaman korang tengok.. Pastu kena wajib selfie muka anda dengan tiket wayang yang telah dibeli.. Panjang perkataan 350 patah perkataan..

3. Kongsikan URL artikel di facebook dan juga instagram aatau twitter. Lepas tu kena letak hashtag yang diberikan.. Last sekali jangan lupa letak share pin post kat blog bagi memudahkan PH nak tengok post sapa paling banyak share :)

Tempoh Contest 

29/10/2018 - 10/11/2018

So guyss, info yang lain, korang boleh baca kat blog PH, boleh klik Contest . Tengok dan baca info dan syarat-syarat dengan teliti .. Kat sana juga ada bagitau macam mana mereka piliih pemenang, so korang kena lah pandai-pandai buat entry yang the best memudahkan korang di shortlist kan sebagai pemenang .. Goog Luck ye. :) Salam :)


Share:

0 Sila Komen: