November 27, 2018

Sasuke Premium Bekerjasama Dengan Pelawak Terkenal Tauke Dan Man Rajalawak Dalam Misi AmalSasuke Premium Bekerjasama Dengan Pelawak Terkenal Tauke Dan Man Rajalawak Dalam Misi Amal | Assalamualaikum. Agak terkesan pula uzu bila baca berita mengenai kisah kakak dan anak-anaknya dipulau oleh orang sekeliling akibat daripada penyakit kulit yang pelik dan teruk. Memandangkan anak-anak takut dijangkiti dan menjangkiti orang lain, mak kepada anak-anak decide untuk berkurung di rumah takpa keluar dari rumah..

Bila uzu tengok video budak-budak yang viral tu, ya ampun nampak sangat mereka terseksa. Budak kot huhuhu . Mesti lah sakit sangat-sangat. Sampaikan uzu menangis tengok video tu. Tengok Datin Iena pun memberikan sumbangan dan turut membantu masalah kulit misteri yang dialami kakak Dan anak-anaknya. Uzu pun terkesan dan salah sorang yang memberikan sumbangan secara senyap. Huhu siap buat no akaun mereka jadi favourite account kat Maybank. So Ada duit lebih niat nak Bantu setiap bulan walaupun sikit ( InsyaAllah) .. 

Banyak yang berhati mulia dalam misi membantu keluarga malang ini. Huhu termasuklah team SASUKE PREMIUM BUNDLE  yang mana mereka bekerjasama dengan pelawak terkenal Malaysia Tauke dan Man Rajalawak. Dalam misi in mereka sama-sama melawat keluarga yang tidak bernasib baik Dan memberikan sumbangan . Boleh tengok video Kat bawah.

*Video

Seperti yang korang tengok video Kat atas. Adik-adik yang comel menghidap penyakit kronik. Rawatan perubatan mereka tidak mencukupi kerana pendapatan keluarga in hanya rm850 sebulan. Dengan bantuan daripada SASUKE TEAM Dan orang ramai diharap dapat mengurangkan beban yang dipikul mereka..


Ramai yang bersimpati diatas kesempitan hidup yang diuji mereka. Kalau korang nak rezeki melimpah ruah, dari memberikan sumbangan yang ikhlas lah caranya. Boleh mendapat pahala berganda. Janji Allah itu pasti. 

Hari ni Kita mudahkan urusan mereka, lain Kali bila Kita masalah , Allah juga memudahkan urusan u ols kelak. So guys jom lah Kita semua sama-sama memberikan sumbangan keluarga ini.. BTW terima kasih Sasuke Team dan Tauke , Man Rajalawak yang sudi bekerjasama dalam misi Amal Sasuke Team.  Semoga Allah permurahkan rezeki Kita semua ya. Salam.

Untuk Memberikan Sumbangan : 

Maybank
5620 8561 7913
Nurul Ain Bt. Abdullah 

Share:

0 Sila Komen: