November 07, 2018

Tips Untuk Bakal Pengantin : Minus Jus Endon Untuk Kesihatan Luaran & Dalaman


Tips Untuk Bakal Pengantin : Minus Jus Endon Untuk Kesihatan Luaran & Dalaman | Salam.  Woooowww mentang-mentang uzu dah nak kahwin kan, pelbagai tips uzu dah google demi untuk ilmu untuk kahwin nanti. Hahahahaha termasuklah jus endon ni. Kahhhh ! Tengok tajuk macam mengancam je kan. Uhukkkkk tak kawin lago so takde "Cik Abang" lagi haahahaha... k k tapi nak cerita lah kan, untuk yang belum berkahwin , uzu suggest korang minum jus endon ni. Sebabnya, just ni banyak sangat kebaikan bila minum.. Haaa tak caya? Tak caya? Marilah bersama-sama baca apa

Kebaikan Minum Jus Endon
  • Menegangkan payudara dan menstabilkan hormon
  • Membuatkan wajah lebih awet muda dan menaikkan seri
  • Menghilangkan bau badan daan memberikan tenaga dalaman
  • Memantaapkan vagina serta mengurangkan keputihan
  • Menstabilkan hormon dan memperbetulan kitaran haid\
  • Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan 
  • Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
  • Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan tekanan dan tension
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Seperti yang kita tahu kan, masalah-masalah wanita termasuk uzu juga mempunyai masalah dalaman. Contohnya keputihan, kitaran haid tidak teratur, so benda ni tak normal tau... Korang kena cari satu inisiatif nak pulihkan dalaman kita ni haaa. Lagi-lagi sebelum kahwin kan? 


Yang dah kahwin pulak, mesti nak kan payudara yang tegang oppss, juga buatkan korang awet muda, haaa semua ni semata-mana nak bagi suami lagi sayang.. Betul tak? Tak salah invest something contohnya Jus endon ni untuk memikat bakal suami dan suami anda :p Kan kan kan huhu... Kenapa jus endon lak? Kenapa tak jus lain? Sebabnya... Jus Endon diperbuat daripada 6 bahan-bahan iaitu :
  • Daun Sirih : Membantu melancarkan kitaran haid bagi wanita yang mengalami kitaran haid yang tidak teratur serta bertindak untuk melembutkan kulit
  • Manjakani : Mempunyai seribu satu khasiat untuk wanita seperti mengetatkan faraj dan menegangkan kulit serta mampu melambatkan proses penuan
  • Kacip fatimah : Dapat memelihara dalaman wanita, membetulkan kitaran haid mengurangkan gejala senggugut. Selain itu dapat mengurangkan bau badan
  • Ekstrak Bunga Ros : Membantu menurunkan berat badan serta memberi tenaga dalaman serta meningkatkan rasa keinginan bersama
  • Kayu Serapat : Membaiki dan menegangkan tisu faraj dan longgar serta menegangkan payudara
*gambar cara-cara minum jus endon* 
will update it soon


Cara-Cara Minum Jus Endon
  • Ambik 2 sudu besarsetiap pagi dan malam
  • Banyak kan minum air ye :)
Testimoni Jus Endon

  

 

Macam-macam yang jus endon boleh pulihkan , so uzu daah makin sukaaa jus ni hehehe haa dah jadi feberet uzu dah jus endon ni sekarang ni.. Nak kahwin punya pasal kan :p Minum jus endon ni waktu pagi dan malam.. Haaaa selepas makan lah dan sebelum tidur ... Sedaap pon sedap tau ! Perghh tak caya? Cuba lah sendiri . Nak cuba tu contact mereka-mereka yang kat bawah ni ye. Eh k bye Salam :) 

Untuk Matlumat Lanjut

 Facebook: Cassia Leaf Sdn Bhd

No Fon : 019 - 492 1807 - Sha | 011 - 3637 6095 - Tira
Share:

0 Sila Komen: