December 19, 2018

"'Demeter Fragrance Library" Kini Hanya Boleh Didapati Di Watsons


"Demeter Fragrance Library" Kini Hanya Boleh Didapati Di Watsons | Salam.. Isnin lalu pada 17 disember 2018 telah berlangsungnya majlis pelancaran perfume 'Demeter Fragrance Library' yang diadakan bertempat di The Other Half  TTDI Kuala Lumpur sekitar jam 3 petang. Majlis pelancaran mulakan dengan welcome speech oleh MC yang cantik lagi menawan..

Mengikut tema sangat emcee kita ni kan :p

Majlis diteruskan dengan ucapan dari tetamu IP kita iaitu James Lee, CEO kepada Demeter Asia Pacific... James Lee akan menerangkan serba sedikit mengenai Demeter Fragrance Library :) 

Demeter Fragrance Library

Demeter telah pun tercipta di USA sejak tahun 1996 oleh Talented Perfumer, Christopher Brosius . Sehingga ke hari ini, beliau mempunyai lebih 300 jenis bauan yang berbeza.. Aktiiti harian dan pengalaman harian memberi inspirasi beliau untuk memcipta bauan yang baru :)

Flag store terletak di Gangnam, Seoul , kini Demeter telah berkembang lebih 300 kedai di seluruh Korea. Sekarang mereka tengah mengembangkan Demeter ke luar negara iaitu 20 negara yang terlibat termasuklah Malaysia, Hongkong, Taiwan, Thailand, China dan lain-lain...

Ucapan Pengnalan dari CEO Demeter Asia Pacific
Pelancaran "'Demeter Fragrance Library bekerjasama dengan Watsons Malaysia
Selepas pelancaran itu, kami berpeluang untuk buat sendiri perfume sendiri :)
 Pengalaman yang best ni :) Seronok hehe macam dalam lab masa sekolah dulu :p
 Banyak pilihan bauan yang diberi, so pilih lah wangian mana yang sesuai :)
 Muka serius ni heheheh takut tumpah cecair
 Ini adalah contoh jenis bauan yang boleh pilih. Nak pilih satu je pun boleh, nak campur pun ok
 Haa ini lah hasil perfume yang uzu buat sendiri. perfumev handmade by me :p 
Antara jenis-jenis perfume Demeter Fragrance Library  . Nama -nama negeri
 Kuala lumpur adeee, Ipoh adee..
 Melaka ada.. 
 Penang ada. Sabah mana sabah? Tak laku ke :p
 Antara koleksi-koleksi perfume Demeter
 Candy Balm Perfume? Unik :)
 Exclusively only in Watsons :) 

Siapa rasa dia kaki mekap, mesti selalu masuk watson kan sebab nak beli mekap ? :p Fuhhh kalau uzu masuk watsons , kononnyaaa nak beliii sabun mandi.. Keluar watsons shopping memacam . Huhuhu foundations lah, compact powder lah, lipstik lah, wet tissue lah. Sampai kaunter nak bayar, cashier offer ada promo untuk produk dekat area cashier lagi. Terbeli lagi wet tissue lah.. apa benda lah. 

Fuhhhh so for the next time kan masuk Watsons, boleh skodeng perfume DEMETER FRGRANCE LIBRARY ni eh ? Sebaab Demeter ada 4 bauan limited edition yang dikenali sebaaagaai White Musk, Icelandic Aurora, Baby Powder dan macam-macam lagi.. Wangiiiiiiiiiii tauuuu haaaa. Rugi tak beli :p Hihi happy shopping ! Salam :)

Untuk Matlumat Lanjut 
Share:

0 Sila Komen: