December 27, 2018

Tempat Makan Sedap Di Kuala Lumpur


Tempat Makan Sedap Di Kuala Lumpur | Salam.. Waktu cuti-cuti sekolah lagi-lagi hujung minggu ni, mesti ramai luar kota akan ke KL untuk bercuti bawa anak-anak bersiar-siar. Sama lah macam uzu pon.. Dua minggu kena jaga anak buah sebab abang uzu p umrah dengan bini dia so anak-anak dibawah jagaan uzu dan kakak uzu .. All the way from Sabah gitoh kekdahnya .. So memandangkan uzu ni dah lama stay KL, banyak lah tempat menarik yang uzu boleh lawati.. Juga tempat makan best , tempat makan sedap di area KL ni actually banyak tapi ramai yang tak tau. Betul tak? Masalah kita kalau orang tanya nak makan mana? Haaa terkaku seketika, boleh pulak blur nak jawab..

Hari ni uzu plan nak masak kat rumah, tapi waktu cuti sekolah ni apa kata kan kan kan kita try makanan paling sedap di Kuala Lumpur.. Banyak pilihan sebenarnya tapi uzu tak explore lagi .. Tapi kalau nak senang kita servay kat google lah kan? :p Senang. Survey punya survey. jumpa lah satu website yang ada review makanan paling sedap di malaysia , tau kalau korang nak cari area KL je kan, haa boleh lah skodeng website ni, kot kot jumpa makanan paling sedap di Kuala Lumpur ye dak?


Perasan tak mengenai website ni? Website ni mengenai Jalan-Jalan Cari Makan punya website kot. Tau tak JJCM ? Yang di lah bekerjasama dengan TV3 tu haaa. Diorang dah keluarkan kat TV3 lepastu ada review yang diorang shoot tu, akan diupdate di website ini. So memamg mudah lah kan kita nak cari restorang yang sesedap lepas ni :p Lagi mudah korang download apps JJCM kat handphone memasing :) Bila suami tanya "nak makan mana?" , fuh terus buka apps cari tempat makan best best . Selesai masalah weiiii :)

So kalau korang nak cari tempat makan best, boleh servay kat website JJCM ni atau download apps kat handphone korang.. Lagi mudah ye dak? Dalam website tu ada recommend food oleh audience . Juga ada kategori tempat makan, kat KL ke, Melaka, Ipoh, Petaling Jaya, Subang Jaya, Kuantan. Haa yang uzu suka , ada resepi weiii kat sini :p Sesuai dengan uzu yang kurang mahir nak memasak..kahkahkah :) Best tak? Best tak? Haa kalau best , jangan lupa follow juga IG, follow twitter dan juga page JJCM okay :) Ok lah.. tu je salammm :)
Share:

0 Sila Komen: