January 29, 2019

"Azammoff" Butik Exclusive , Berkualiti & Yang Paling Terbaik Kat Shah Alam !!


"Azammoff" Butik Exclusive , Berkualiti & Yang Paling Terbaik Kat Shah Alam !! | Salam.. Minggu lalu, uzu berkesempatan ke salah satu butik yang terbaik di Shah Alam.. Butik tersebut berdekatan dengan Jakel Shah Alam... Butik yang uzu sangat-sangat jatuh cintaaa selepas masuk ke butik walaupun hanya selepas masuk buat kali pertama !! Hihihi.. Haaaa nak tau butik apa yang istimewa sangat tuuu? Kahkahkah perkenalkan guysss, Butik Azammoff!!

Butik Azammoff ialah butik yang mengeluarkan koleksi-koleksi pakaian jenamanya sendiri iaitu "Azammoff" sempena mengambil nama ownernya iaitu Encik Azam .. Owner yang handsome lagi kacak bergaya. Hehheheh.. Bujang lagi beb, siapa nak ngorat sila datang butik hahahha :p eh btw butik Azammoff bukan je ada koleksi-koleksi baju lelaki dan perempuan, butik ini juga menerima tempahan jahitan pelbagai jenis tempahan... Baju kurung ke, baju melayu ke, baju coat ke, baju nikah ke, baju tunang ke, baju kahwin ke semua ada guysss. 

Haaa jarang ada butik yang multi function ni beb hehehhe :) Rekaan-rekaan baju yang exclusive tu yang uzu suka.. cantik-cantik design baju dia. jahitan kemas... Kualiti kain yang terbaik, membuatkan butik ini mendapat perhatian golongan people have have guyss.. Artis pon banyak tempah baju kat Azammoff .. Nampak tak betapa exclusivenya butik ini??  Hihi Jommmmm korang!  uzu nak tunjuk koleksi-koleksi yang ada di butik ini...

jubah pun ada..
 Lace baju ni cantik kan??
 Koleksi baju lelaki pon banyak kat sini guys.... 
 Jenama koleksi baju azamoff untuk lelaki..
 Baju kameja bercorak batik..
 Kalau adaa yang nak walk in tempah baju kat butik terus dan sukat pon boleh ye...
 Bersama owner Azammoff dan koleksi baju kurung .. Simple tapi elegan!!
 Serius lah bab, uzu suka baju kurung yang simple macam ni.. Seriuss cantik!!
 Ini harga dia. Hehehehe.. Uzu kena korek tabung dulu :p
 detailing baju kurung tadi..
 Yang ni pula baju untuk lelaki..
 Kita zoom sikit baju lelaki ni .. Fuhhh kain mehal ni :p 
Haaa ni kita zoom lace lengan blouse kat sini :) Berkenan sis huhu :p
Azammoff juga ada jual neck tie jenama Azammoff .. Cantik kannn??!
 Blogger-blogger datang terjah butik dan interview Encik Azam :)
Presenting to you, the owner of Azammoff's Boutique Shah Alam, Encik Azam..Manis kan? Uhukk

Kita nak cerita sikit mengenai boss Azammoff ni.. Hihi encik Azam.. Beliau dah bertahun-tahun di dalam dunia bisnes.. Dulu beliau jual import borong kain-kain textile kat area masjid jamek tu haa.. So dua tahun lalu, beliau decide untuk buka butik sendiri.. Encik Azam ni background education  diaa study kat Shah Alam.. Kos yang beliau study takde langsung kaitan dalam bidang yang beliau ceburi sekarang, tapi disebabkan minat, maka terhasil lah butik Azammoff :)


Puasa tahun ni kurang dari 100 hari.. Dah ganti puasa belum? Sobsosbsobsss uzu tak ganti lagi ni sob sob.. Huwarghhhh tak lama lagi puasa beb .. Maksudnya, tak lama lagi raya ye dak? So kalau nak shopping raya, boleh shopping kat butik ni !! Uzu kan dulu duduk Bangi, memang shopping wajib kat Bangi Sentral.. tahun ni, boleh try shopping kat area Shah Alam ni pulak lah.. Kat sini banyak butik-butik jual baju cecantik.. Time nak raya mesti banyak sales ye dak ? Shopping-shopping jangan lupa singgah kat butik Azammoff okay ?! Uzuu yakin bila dah masuk tu, dua jam kemudian baru keluar :p hahahha.. Selamat bershopping guyssss nanti !! Jupa nanti :p K bye salam...

Untuk Matlumat Lanjut
Email : Azammoffsb@gmail.com
Contact : 03-5511 6200

Alamat : 
Azammoff , 18 , Jalan Plumbum P7/P, 
Commercial Centre Section 7, Shah Alam
(belakang Jakel Shah Alam)
Share:

0 Sila Komen: