January 18, 2019

Beauty Xtra Produk Terbaik Untuk Kecantikan Luaran & Dalaman :)


Beauty Xtra Produk Terbaik Untuk Kecantikan Luaran & Dalaman | Salam.. Ada tak baca entry uzu berkenaan short gateway uzu dan rerakan blogger lain ke The Pearl Kuala Lumpur? Kalau belm baca, boleh baca kat sini . Hehehee bagi yang tak tau lagi, uzu menginap di The Pearl beberapa minggu lalu , bukan saja-saja nak stay macam tu je.. Event kiterang actually mengenai event Beauty Vaganza iaitu pengenalan kepada produk-produk dari Beauty Xtra ..

Ucapan pengenalan dari encik marcus..
 Pengenalan mengenai syarikat oleh Dr.Ho
Kevin Ong menerangkan mengenai produk-produk yang ada..
 Blogger-blogger yang fokus mendengar hehehe :p
 Amboiiii diorang ni sorang fokus, sorang main fon :p haha
 Eh dah lenguh sis? hahaha
Kat sini kiterang kena suh try minum tea sedap!!
Kalau tak kurus tak tahu lah hahahahha yang penting esok pasti membuang :p
 Dr.June merengkan mengenai spray ajaib tak memedihkan mata :p
 Demonstration time !
 Kalau tak cantik tak taw lah :p
 Mask ! I like this mask ! Mask yang tak akan kering walaupun biarkan sampai esok pagi
 Drjune™ the Energy of Rose Essence
 satu-satunya spray yang tak memedihkan mata, malahhh.. Segarrr!
sMTS EGF Oil Scrub Essence
 koleksi mask..
Drjune ™ Tenaga Essence Rose

Drjune ™ Tenaga Essence Rose:
  • Menyediakan penghidratan dan perlindungan maksimum kepada kulit.
  • Melukis kotoran dari liang tersumbat, membolehkan kulit bernafas dan mudah menyerap, nutrien.
  • Mengandungi alkohol aromatik semula jadi yang memberikannya sifat antibakteria dan pembasmian yang menembusi jauh ke dalam kulit dan mengurangkan keradangan dalam masa beberapa saat.
  • Mengurangkan kemerahan dan melegakan sensasi gatal yang berkaitan dengan alahan matahari (photosensitivity), panas berduri dan gigitan serangga.
  • Mengandungi vitamin dan nutrien yang penting untuk kulit termasuk glukosa, fruktosa, asid sitrik, asid malik dan triterpenoids yang mengurangkan penampilan kedutan dan garis halus.
  • Boleh digunakan untuk mata kerana ia membantu menenangkan mata dan menghilangkan bulatan gelap di bawah mata.
  • Mencipta dan menyerap nada kulit yang lembut dan bercahaya, melegakan, melindungi, melembapkan dan mengimbangi pH kulit.
 tak sabar nak guna hehehe

I love myself Masks:
  • Topeng lembaran ini mengandungi Hyaluronic Acid untuk penghidratan yang sengit dan Kompleks AHA untuk perlahan-lahan terkelupas untuk kulit yang lebih halus dan licin. Boleh digunakan dengan atau tanpa solek! Topeng ini akan membantu memperbaiki kulit anda sebelum permohonan solek.
  • Kompleks AHA, asid Hyaluronik
 FVF Tea Product

Faedah:
• Relaksasi cepat yang berkesan untuk sembelit kronik
• Detoksifikasi secara semulajadi untuk mendapatkan angka yang sihat dan berseri, kulit yang muda
• Membina semula dan memulihkan kesihatan usus yang optimum

• Meningkatkan sistem imun dan melindungi penyakit

 sMTS Crystal Mask Pack Kit

 sMTS Crystal Mask Pack Kit

  • Intipati khas yang mengandungi microneedle larut yang diperbuat daripada hyaluronate dan oligopeptide-1.
  • Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah dan lebih kukuh.
  • Penggantian jarum mikro semasa di pasaran.
  • Teknologi sMTS yang diuji secara paten dan klinikal diuji memudahkan penyebaran aktif Ia melembapkan kulit dan meminimumkan penampilan kedut.
So guys lengkap lah macam-macam produk yang uzu dapat. Ada untuk luaran dan juga kesihatan dalaman... Paling uzu suka tea dia sedap ya ampunnnnnn :p  Btw korang kalau nak cari prosuk best-best, boleh try produk dari Beauty Xtra :) Salam....


Alamat : 
E-6-2, Setia Walk, Persiaran Wawasan, Pusat Bandar Puchong, Puchong, 
47160, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Waktu Operasi
Monday – Friday: 9am to 6pm
Saturday: 9am to 1pm
Sunday: day off


Untuk Matlumat Lanjut


Phone : +603-5886-1938
Fax: +603-5886-1931
Email : info@beautyxpert.com
Share:

0 Sila Komen: