January 23, 2019

IG Shop Yang Jual Barang-Barang Baby Yang Best-Best & Murah Murah!


IG Shop Yang Jual Barang-Barang Baby Yang Best-Best & Murah Murah! | Salam ... Ewahh 1! gitohhhhh promote barang bayi pulak uzu sekarang eh :p Hahahaha anak takde lagi.. No wories, asalkan berbayar uzu on je nak promote termasuk nak review apa pun .. Hehehehhe :D Uzu tau ramai pembaca blog uzu ni yang dah kawin dan ada anak..

Uzu dan shopping tidak dapat dipisahkan.. Sama juga dengan geng mak mak, suka beli barang dapur, beli shopping baju anak-anak... Haa kalau yang banyak anak , mesti dah tak sempat nak keluar sebab nak jaga baby lagi-lagi yang baru lahir.. Betul tak? So guyssss korang jangan risau.. Sekarang ni kan zaman beli online.. Hehehe..Baju sekolah anak pon boleh beli kat shoppee. Baju baby? Haa nak beli barang baby secara online? Uzu sangat-sangat rekemen korang shopping kat IG SHOP BABY kat @bfmummyshop
Nursing cover...Tempat simpan susu anak..

 cooler bag..
 Banyak design yang comel comel hehe

 Bag-bag untuk mak mak
 Banyaknya design beg yang cantik..
 Tadi botol kaca, ni botol plastik untuk simpan susu..
 Breast pump.. Bagi yang dah penat pump manual :p
 Okayy takde baby lagi.. Hahah kalau tak dah beli bag ni..hehe

Actually kan, banyak barang-barang baby yang di jual di baby ig shop @bfmummyshop   :) Cantik-cantik , design letop.. Semua barang mengenai baby-baby haaaa lengkap semua ada.. Nanti uzu dah ada anak ( insyaallah ) , boleh lah cari baby ig shop @bfmummyshop  sebab dah taww nak shopping kat mana.. Tak juga jenuhhh nak servay memacam website, @bfmummyshop  semestinya murahhhhh dan berkualiti.. lagi-lagi bila @bfmummyshop  buat YES, promo dan bagi free gift ..

Yang best  kat sini boleh buat "installment" payment. Boleh bayar sikit-sikit then dah habis bayar, dah boleh lah ambik barang kat situ... Best kan? Haa yang berminat nak berniaga, agent juga diperlukan.. Hihihi kot lah korang nak niaga, nak cari part time..hiiiiiihihihi so guyssss, selamat shoppingggg ye !! K bye Salam :)

Untuk Matlumat Lanjut
Instagram : @bfmummyshop 
Share:

0 Sila Komen: