January 18, 2019

Tips Suami Sayang Isteri Lebih Dari Biasa Korang Kena Amalkan Jamu Rahsia Bidan Kampung !



Tips Suami Sayang Isteri Lebih Dari Biasa Korang Kena Amalkan Jamu Rahsia Bidan Kampung ! | Salam... Acecehhh baru sebulan lebih kawin dah update entry macam ni .. Hahaha geli tak? Kahhhh baru-baru kahwin ni lah kena cari cara supaya suami makin sayang :p huhuhu salah satunya kena jaga luaran dan dalaman... Kat luar je nampak cantik (sejak bila ko cantik lak uzu? :D) , kat dalam mesti cantik juga. So uzu nak makan jamu yang mana jamu ni terkenal sebab ianya berkesan sebab menggunakan bahan-bahan semulajadi.. Banyak-banyak brand out theres , kenapa uzu pilih jamu di atas? Haaa ini adalah sebab-sebabnya ..

Ada tiga jenis jamu rahsia bidan kampung yang uzu ada sebagai set pelengkap wajib wanita iaitu kapsul b'natural yang botol hijau khas untuk sapa yang nak kurus, botol pink pula persona wanita bagi membesarkan payu dara juga jamu rapat sukma untuk merapatkan vagina seperti anak dara. Hihi so untuk kali ini uzu kena makan satu dulu sebab tak nak sekaligus makan.. 

1. Jamu Rahsia Bidan Kampung (Jamu Rapat Sukma)

Jamu Rahsia Bidan Kampung - Herba Asli Turun Temurun

Jamu rahsia bidan kampung ialah jamu dirumus khas 100% dari kacip fatimah dan manjakani.. Dua bahan-bahan ini baik untuk kesihatan wanita.. Hehehe.. Itu sebabnya jamu rahsia bidan kampung antara jamu yang mendapat permintaan wanita.. Dengar cerita Jamu ini ialah dari herba asli turun temurun dan mendapat keyakinan dari pakar lima bintang mengenai jamu ini.. So mereka yakin jamu yang mereka hasilkan dapat membantu masalah wanita :)

Siapa yang tak tahu yang kacip fatimah, manjakani, akar serapat , belimbing tanah dan juga mas cotek adalah ramuan terbaik untuk menghasilkan jamu terbaik :) hehehehe so uzu kena makan selalu lah ni untuk buatkan suami lagi sayang uhuhuhuhukkkkk :p Yang dah lama kahwin pon akan kembali ketat seperti anak dara. Hahahah :p Awwwwwrr

Kelebihan Jamu Bidan Kampung:
  • Mengecutkan  peranakan dan urat yang kembang
  • Mengatasi masalah period yang tidak teratur 
  • Melegakan senggugut
  • Mengetatkan bahagian keintiman
  • Memberikan tenaga dan meringankan badan
  • Merawat keputihan dan masalah lelahan pada faraj
  • Mengawal bau yang tidak menyenangkan pada bahagian intim wanita
Keistimewaan Jamu Rahsia Bidan Kampung:
  • Mudah dibawa 
  • Senang untuk digunakan 
  • Ada 5 bintang yang menunjukkan kepakaran kami adalah membantu para wanita menyelesaikan masalah kewanitaan.
  • Kesan dapat dirasai dalam masa seminggu 
  • Hanya menggunakan bahan terpilih untuk menghasilkan kualiti produk yang betul-betul  membantu para wanita.
  • Manfaat untuk keseluruhan kesihatan dalaman  wanita.
  • Berbentuk kapsul yang mudah untuk dibawa ke mana-mana.

Cara Makan:
  • 1 Biji selepas makan malam (kena makan setiap malam)
  • Untuk kesan yang lebih cepat sis boleh makan 2 biji selepas makan
  • Waktu haid tak perlu ambil
  • Sekiranya ada mengambil ubat lain, jarakkan pengambilannya dan jamu ini seelok-eloknya diambilwaktu malam selepas makan malam atau sebelum tidor.
  • Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari.
2. Kapsul B'natural

Uzu memang ada masalah gemok hahahha takde lah gemok sangat tapi sejak kahwin ni laki tegur muka dah ada double chin hahahhaa. Dia suruh ikut dia joging.. Fuhh memang lah malas nak bangun pagi semata-mata nak joging.. Selalu lepas subuh tu sambung tido hahaha.. Bila ada kapsul b'natural ni yang mana jamu jenis ini untuk kuruskan badan...Juga kesihatan kulit.. Uzu juga ada masalah kulit kering so jamu ini sangat-sangat membantu dalam melembabkan kulit uzu lagi-lagi kat kaki hehe..

Kapsul B’natural diformulasi oleh herba 100% original asli yang dihasilkan daripada pilihan 6 herba kampung terbaik khas untuk para wanita mengekalkan kecantikan badan dan mengurangkan berat badan secara sihat. Menampilkan kepakaran 5 bintang oleh pakar menjadikan bentuk badan anda menarik, kurus dan sihat secara natural. Tampil kurus dan sihat, dimana ia mengandungi bahan berkualiti terutamanya asam keping dan habbatussauda (baik untuk mengurangkan kadar lemak & kolestrol dalam badan).

Antara herba terpilih adalah seperti Garnicia Cambodia (asam gelugor), Rhizome Zingiber Officiale (Halia) , Folium Apium Graveolens (Abstract selery), Semen Azadiracta India(NeemTree),Hydrocortisone Asiatica(Pegaga),Semen Nigella Sativa( Habbatussauda) dan Folium Cinnamimuun Owners.

Kelebihan Kapsul B'Natural :
  • Memberikan tenaga kepada badan
  • Mengurangkan selera makan
  • Menahan nafsu lapar
  • Baik untuk mencantikkan kulit
  • Baik untuk mengurangkan lemak dalam badan
  • Baik untuk membuang toksin dalam badan 


Cara Makan:
  • Ambil 1 biji atau 2 biji sebelum sarpan pagi.
  • Sekiranya pagi ada ambik supplement lain boleh ambik b natural malam
  • Elakkan maknan yg berminyak
  • Banyakkan minum air kosong
  • Lebihkan air daripada makanan

Bahan-bahan dalam B’Natural:
  • Garnicia Cambodia  (asam gelugur)
  • Rhizome Zingiber Officiale (Halia)
  • Folium Apium Graveolens (Abstract celery)
  • Semen Azadirachta Indica ( Neem tree)
  • Hydrocortisone Asiatica (Pegaga)
  • Semen Nigella Sativa (Habbatussauda)
  • Folium Cinnamomun Iners (Teja wangi)
3. Pesona Wanita


Salah satu sebab ramai nak cari jamu rahsia bidan kampung ni ialah disebabkan kapsul persona wanita. Haaa jamu yang membesarkan lagi payu dara korang. Eh! Hahahah bukan je untuk membesarkan , juga boleh menaikkan dan menegangkan payudara yang lunyuttt lagi-lagi mak mak yang menyusukan anak.. 

Persona Wanita adalah jamu khas untuk payudara dihasilkan oleh formula herba 100% original asli dan dibuat secara moden tanpa menggunakan bahan kimia. Persona wanita herba tradisional yang dihasilkan daripada pilihan 5 herba kampung terbaik khas untuk para wanita mengekalkan kecantikan payudara mereka bagi yang sudah berkahwin atau belum berkahwin. Dengan kepakaran 5 bintang dari pakar menjadikan aset wanita ini lebih anjal dan mantap tanpa perlu berbelanja besar.

Antara herba terpilih adalah seperti Barrington acutangula,Radic Hippocretea(Serapat), Pueraria Mirifica Rhizome(Ubi Lobata), Nigella semestinya sempurna bagi memastikan para wanita mendapatkan keanjalan payudara yang dimipika selama ini

Kelebihan Jamu Persona Wanita:

  • Membesarkan lagi payudara
  • Mencerahkan puting payudara
  • Menjadikan payudara lebih padat
  • Mengurangkan kedutan pada payudara
  • Menjadikan payudara & punggung anda lebih seksi
  • Menegang & menstabilkan kedudukan payudara
  • Menganjalkan payuadara
  • Dapat kekalkan kecantikan payudara


Cara Makan:

  • Diambil 2 biji pagi (selepas sarapan pagi)
  • Minum air putih seperti biasa.
  • Elakkan airlimau/lemon dan kelapa sbb potong kesan jamu.
  • Elakkan kafein utk botol pertama pengambilan (boleh diambil tp kesan jamu akn lambat).
  • Period & Pregnanttidak dibenakan ambil  (untuk yg menyusu baby kena 3 bulan ke atas).
  • Seeloknya ambik bersama susu
Review Dari Uzu

So uzu dah makan ketiga-ketiga kapsul sejak uzu dapat produk ni kat rumah. Kalau yang tanya, boleh ke makan 3 jenis jamu dalam masa sehari? Jawapan dia dalam sehari tu boleh nak ambik dua jenis. 1 pagi contohnya uzu ambik kapsul jamu botol hijau, malam pula uzu makan jamu warna coklat. Haa jarakkan 4-5 jam selepas ambik jamu lain.. Esoknya pula uzu try botol pink pula dengan botol hijau. Ganti-ganti lah beb.. Hehehe.. 

Apa yang uzu perasan selepas beberapa kali hari minum kapsul b'natural , lepas makan tu terus membuang. Hehehe its good ! Tak jadi lemak tepu :p Haaa nampak lah tak melatak waktu malam. Biasanya lepas dinner, kiterang laki bini akan goreng fries sooo bila minum jamu b'natural, lepas dinner tu tak makan lagi snacks tengah malam.. Rasa kenyang ok :p Lagi best kalau makan waktu pagi, kita akan rasa bertenaga sampai malam.. Tak tido petang pon no hal hahaha.  Itu lah salah satu kebaikan dari pengalaman sendiri yang uzu boleh kongsikan.. Haa ada yang berminat tak ? Kalau ada yang berminat nak pikat hati suami, boleh lah contact info kat bawah ye .. Salam hehe :)


Harga Asal
1 botol = RM 70
2 botol = RM 140
3 botol  = RM 210
6 botol = RM 420

Harga Offer (Jamu Yang Sama)
1 botol = RM 60 + Free Postage
2 botol = RM 100 + Free Postage
3 botol = RM 120 (JIMAT RM90)  + Free Postage + Free gift
6 botol = RM 200 (JIMAT  RM220) + Free Postage + Free gift

Untuk Matlumat Lanjut
Whatsapp :-
JAMU RBK:  013-5300655
PERSONA WANITA:  013- 9650546
KAPSUL B’NATURAL:  019-2457869
Share:

0 Sila Komen: