March 19, 2019

Blaus Cantik & Murah Dari Albiesta.co 2019

  

Blaus Cantik Dari Albiesta.co | Salam.. Huwarghh dah lama baju ni sampai kat rumah tapi kisahnya time tu uzu bercuti dua minggu kat Kelantan, duk rumah mertua. Balik-balik dari Kelantan terus kerja. tak dapat nak bukak lagi parcel ni sebab uzu kerja awal pagi dan balik malam. Nak review baju ni pon tak sempat melainkan uzu pakai baju ni p kerja atau p event... Alhamdulillah, So far dah dua kali uzu pakai baju ni ...Memang cantik!! 

Ok actually kan kan kan....uzu tetiba mood nak cari blaus baru untuk p kerja. Maklumlah kan kerja uzu ni kena pakai formal. Nak jumpa student kena lawaa lawaaa :p Penampilan kena jaga.. So uzu survey punya survey blaus baru dan ternampak sponsered post kat facebook .. Perghh first time tengok terus jatuh hati dengan blaus ni.. Hihi memang test uzu pakai baju yang menutup punggung.. Lagi-lagi dengan pilihan warna yang pelbagai warna.. Haa warna-warna boleh tengok kat bawah .. Boleh meroyannn bulu tengkuk gua :p







Hihihi entah lah rasa semua kaler pun cantik :p So macam nak semua pon ade hehehe. So pilihan uzu untuk blouse ni, of coz lah suka warna pinkkkkkk :p ! Hihihihi my peberet kaler okey :p Uzu dah blouse ini sangat-sangat sesuai digunakan untuk p keluar dating, p event, p kerja, ha semua boleh :p 
 





Blouse ni sangat-sangat cantik dipadankan dengan seluar juga kain. Dua-dua uzu dah try pakai. hehehe.. Tapi uzu lebih suka pakai dengan seluar sebab nampak tinggi dari kettinggian asal :p kahkahkah kurus pon kurus :p Ehhhhhh merepekk apabenda lah kan :p So kepada yang nak cari blouse cantik dan harga murah, boleh skodeng pelbagai jenis design baju kat Albiesta.co ye. Hihi  pasti tak menyesal beli... :p ok lah ok lah tu je  yee...Berminat boleh contact info kat bawah. salam :p

Untuk Matlumat Lanjut

Contact Number : 018-9720345

Share:

0 Sila Komen: