March 10, 2019

Jom Cantikkan Lantai Rumah Anda Dengan Crocons


Jom Cantikkan Lantai Rumah Anda Dengan Crocons | Salam... Semenjak dua menjak ni, sesejak baru-baru kahwin ni, rajin lah pulak kan nak marie condo-ing rumah haahahha.. Tapi tu lah hasilnya sama juga.. Tak de beza hahaha... Kemas macam mana pon tetap ada benda yang rasa tak dapat bersihkan.. Kat rumah korang mesti ada masalah yang sama dengan uzu kan kan kan? Sebagai contoh, lantai kotor akibat hujan masuk rumah, lantai kotor disebabkan air sinki mengalir, lantai kotor sebab lantai memang dah lama.. Lantai pulak bocor gurlp...Lepas tu kekadang korang terjatuh disebabkan lantai licin, betul tak? Haaaa ...

So uzu mencari penyelesaian dengan beli tiles baru.. Huhuhu servay punya survey, alamakk mahal pulak tiles ni kan.. kalau beli tiless mesti kotor lagi di masa kan datang, betul tak? Last-last uzu dapat satu info cara nak cantikkan lantai bajet murah murah iaitu dengan memasang Sistem Epoxy Flakes.

Apa itu Sistem Epoxy Flakes ?

Ia adalah satu kaedah yang mana kami gunakan Epoxy dan Flake untuk lapis permukaan lantai asal anda. Kami lapis 3 lapisan yang mana ianya khusus untuk menyelesaikan masalah lantai bocor, licin dan juga mencantikkan lantai.

Proses pemasangan Sistem Epoxy Flakes mengambil masa 3-8 jam dan selepas 24 jam baru kita boleh guna lantai tu haaaa. Sekejap je kan? Bayangkan kalau pasang tiles baru, lama prosesnye betul tak? 

Kenapa Anda Perlu Memilih Epoxy System?
  • Tak perlu pecah lantai, jadi proses pemasangan kurang habuk dan kurang bising.
  • Masa yang singkat untuk disiapkan.
  • Tidak Licin - Jadi tiada risiko untuk jatuh.
  • Ianya kalis air - Tiada masalah kebocoran.
  • Ada 19 warna yang menarik untuk dipilih.
  • Lantai nampak lebih profesional.
  • Tiada lagi lantai yang nampak kotor walaupun bersih.
  • Senang dicuci, dan secara tak langsung ianya menjimatkan kos pembersihan.




Siapakah Crocons? 

  • Kami dari Company Crocon Sdn Bhd atau nama penuhnya ialah Crocodile Construction yang sememangnya pakar dalam menyelesaikan masalah lantai pada lantai, ataupun masalah kebocoran. Kami sudah mempunyai pengalaman selama 3 tahun dalam  bidang ini.
  • Kami percaya semua orang inginkan lantai kediaman, Industri yang selesa dan cantik apatah lagi nampak esklusif.
  • Kami juga sangat mementingkan hubungan jangka masa yang panjang dengan menjalankan urusniaga yang baik dan komunikasi yang memudahkan kedua belah pihak tanpa memeningkan dan juga meragukan.
  • Kami amat mementingkan "Sales After Service Support" , Jadi anda jangan risau sekiranya selepas Epoxy Flakes di pasang anda mengalami masalah, kami akan datang membantu. [Ianya PERCUMA]
  • WARANTI 3 TAHUN. Jangan risau sekiranya Resit anda hilang, kami akan check untuk anda, cuma bagi No.tel dan Alamat.
Selain daripada lantai, Sistem Epoxy Flakes ni boleh juga digunakan pada sinki, bilik mandi, tab mandi, kolam ikan, balcony, dinding, tangga, table top, tempat ambik wuduk, bilik, surau, dan macam-macam lagi boleh apply benda ni.. Bukan setakat lantai ye :p Heheheh .. Macam-macam warna dan pelbagai design yang boleh buat.. Meriah juga kan kalau nak yang ada design ? Macam rumah people have have je sekali masuk... tapi hehehehe rupanya kos bajet mur mur je ... Bukan setakat rumah je tau, pelbagai jenis bangunan pon gunakan sistem epoxy flakes ni :) Nak murahhh tak yah guna tiles :p Kahkahkah 

So kepada yang  berminat nak cantikan lantai korang atau mana-mana bahagian rumah korang dengan bajet ciput, bolehlah contact team Crocons ya !! Hihihi ok lah bye salam :)

Untuk Matlumat Lanjut
Email : crocon.construction@gmail.com
WHATSAPP "EPOXY" ke 016-3852017
Call : 0169199716  (Danial) , 0163852017  (SAFLINA)
Share:

0 Sila Komen: