March 19, 2019

Krim Procell Terbukti Berkesan Untuk Mencantikan Kuku & Memulihkan Panau, Kurap, Kayap, Luka , Kudis, Dll


Krim Procell Terbukti Berkesan Untuk Mencantikan Kuku & Memulihkan Panau, Kurap, Kayap, Luka , Kudis, Dll | Assalamualaikum.. Wah first time uzu  pulak review krim berkaitan kuku :p Hihiihi selalu review mengenai skincare je.. ;p Tapi kali ini .. apa yang uzu teruja tu, krim ni pelbagai fungsi!! pelbagai guna!! Yihaaa ia bukan je boleh digunakan untuk mencantikkan dan menguatkan kuku , malah krim ini boleh mengurangkan serta menghilangkan masalah-masalah berkaitan dengan kulit..Nak tau masalah apa yang setel? Kena baca review kat bawah heheheh :)  

ni lah packaging krim procell..

PROCELL Skin & Nail Cream merupakan satu-satunya krim rawatan kulit yang menggunakan bahan semulajadi dengan ekstrak kulit rambutan dan minyak biji bunga matahari sebagai bahan agent antifungal yang mampu membantu membunuh bakteria dan menghilangkan masalah kulit dan kuku. Antara kebaikkan krim ini ialah : 

info mengenai produk procell ada kat bahagian belakang ni..
 tekstur krim berwarna putih...wangi pon wangi..
 Krim Procell ni boleh buatkan kuku kita sihat dan kuat.. Tak mudah patah..
 Juga boleh sapu kat mana-mana kulit kering ke, panau, kayap, luka, kudis dan lain-lain

Kebaikan Procell Skin & Nail Cream:
  • 100% produk organik bebas bahan kimia
  • tidak bertoksik
  • tanpa pengelupasan dan kesan sampingan
  • membantu merawat masalah panau, kulat, kurap, ruam, luka, kudis
  • menguatkan kuku
  • membantu melembabkan kulit kering dan melembutkan kulit
  • membantu merawat masalah kulit dan kuku
  • mencantikkan kulit dan kuku
  • sesuai semua jenis kulit dan dari baby hingga dewasa  


So kalau korang ada masalah-masalah kulit yang susah nak baik, boleh stop yang lama dan cuba krim baru ni... Iktihar ni elok tau.. Macam tau sesuai kan? Ye dak? ..  Btw... krim ni selain itu juga boleh merawat penyakit bisul, kudis, makan air, ekzema, kulit sensitif... Kalau muka kita ada jerawat, sapu je sikit krim procell ni kat area yang timbul jerawat haaa.. Tak lupa juga aak-anak kita yang ada ruam lampin pon boleh sapu yee ... Semua masalah penyakit kulit boleh sembuh dengan adanya Krim Procell :) So guyssss pada yang nak try produk ni, korang boleh whatsapp no kat bawah ye. Salam :)

Harga:

Size 15ml

Harga Pasaran: RM49
Harga Promosi: RM20


Untuk Matlumat Lanjut:

Facebook: Procell HQ
Instagram : @procellhq
Whatssap: +60134449531
Share:

0 Sila Komen: