April 02, 2019

Kini Malaysia Dah Ada Barbie Sendiri ! :)


Kini Malaysia Dah Ada Barbie Sendiri ! :) | Salam... Hihi..Uzu baru balik dari Acheh petang semalam,  dan terus rasa teruja nak share yang uzu ada nampak ramai orang share muka barbie doll ! Tertanya-tanya juga kenapa lah kan orang share patung barbie doll ni, rupanya gambar yang di viralkan yang sebiji dengan barbie doll, atau orang kata, macam patung atas kek hehehe rupanya gambar real kakak kenapa Emma Maembong iaitu @izubielazaffmarekan !! Wahhhh cantiknyaa!!

Izubiela telah pun menarik pperhatian nitizen disebabkan baju persalinan "ball gown skirt" yang berwarna emerland green itu memang menampakan Izubiela seperti barbie yang real.. Hehehe pakej sekali dengan kulit yang cantik , yang putih serta gebu, lagi real barbie bila posing Izubiela nampak bersahaja macam mana patuung tu posing ! Ohyeahhh hehhe :p

Ramai yang telah tinggalkan komen yang positif termasuk pelakon Zoey Rahman "ingatkan potong kek" hehehe haaa nampak tak? Pelakon pun tertipu :p Terbaik  lah Izubiela !! 

 

Sebagagai pengasas produk, Izubiela mendapatkan idea untuk mengeluarkan satu produk  penjagaan kulit iaitu Susuk 1 Juta Skincare dan Izubiela 5th Whitening Booster. Produk ini dihasilkan disebabkan Izubiela pernah Viral disebabkan kulit yang terlalu putih, dia digelah Barbie Susuk 1 Juta. Hehehehehe terbaik lah ! Memang cantik kulit kakak Emma Maembong ni serius :) 

Share:

0 Sila Komen: