April 02, 2019

Nak Kelihatan Ramping Waktu Raya? Jom Beli Combo Baju Raya + Hushwork Fitness Wear


Nak Kelihatan Ramping Waktu Raya? Jom Beli Combo Baju Raya + Hushwork Fitness Wear | Assalamualaikum semua.. Raya semakin mendekati kita.. Bulan depan dah start puasa dah, Huhu dah ganti puasa belum? Uzu lagi 4 hari nak .. Grgrgr esok lah start ganti puasa. Nanti takdann pulak sobsss... Haa lagi satu bila sebut puasa, mesti kalut nak cari baju yang cantik-cantik untuk raya kan?.. Hehehe kat sini lah kita akan survey macam-macam jenis design dan warna tapi bila dah berkenan kat baju ni, alamakkkk tak muat lah pulak kan...Badan kita banyak lemak lemak. Perut pulak boncet ! Opsssss uzu terasa :p Hahaha sebab tu uzu tak pernah nak pakai baju ketat ketat sebab sedar diri badan ni penuh lemak bersepah hahahahahahahahaha :D Alooo terhina diri sendiri :D Kah!

Eh haaaa cuma waktu raya ni mesti nak pakai baju on point kan? Mesti lah nak cari bengkung yang best kan utuk nampak ramping masa raya nanti .. Betul tak? Macam uzu juga lah... Masa nak akad nikah, huhuhu bengkung tak sesuai so uzu nampak gemok :( Nangissss kat tepi bucu katil :( sobsss bukan senang tau nak cari bengkung yang best, yang berkualiti. Ada pun corset tu yang murah, komfemm pakai sekali dah gelebehhh... Menyesal tau sampai sekarang ! Akad nikah waktu paling bermakna sekali dan pemakaian corset yang sesuai boleh buatkan badan kita tak bongkok , pakai baju cantikkkk je kan :p Haaa jadinya bila raya nanti, kena pakai corset yang berkualiti. Jangan tengok harganya mahal, tapi tengok kualitinye.. Contohnya corset yang diberi nama Hushwork Fitness Wear ni ...  Memang uzu sangat sangat rekemen kat korang. Kualiti dia sama macam artis di luar sana jual tapi bagi uzu Hushwork Fitness Wear lagi best ! Haa sebab apa tu best? Kena baca review kat bawah :)


Hushwork Fitness Wear ialah jenama corset yang dibina oleh pengasasnya, Nur Rizlin Zanudin (37), yang sebenarnya telah berada dipasaran semenjak 2012, dan kini mempunyai empayarnya sendiri di bawah Hushworx Ventures. Bahan-bahan yang terbukti berkualiti kerana materialnya di import dari Italy.. 


Walaupun pengasas Hushworx ini nampak ramping tapi beliau tetap memakai corset untuk menjaga dan mengekalkan tubuh badan yanh langsing dan menegakkan dan membetulkan prostur badan kita.. Jangan jadi macam uzu ni, dah nak hampir hampir nak membongok. Kekadang risau juga.. Huawaghhh Maka, ibu tunggal ini mengambil inisiatif untuk membuat dan menghasilkan corset yang terbaik selepas beberapa kali gagal untuk mencari corset yang bersesuaian di pasaran. 

Dengan menginspirasikan Kim Kardasian yang waktu itu popular memakai brand waist trainer, pengasas ini telah memulakan langkah awal untuk mencipta korset seperti itu.. Memandangkan kekurangan modal, pengasas Hushworx bermula menjual produknya melalui kaedah dropship dan dengan simpanan keuntungan, selepas 5 tahun, Hushworx Fitness Wear kini diwujudkan..

Hushworx Fitness Wear telah dilancarkan di Amerin Mall Seri Kembangan, Selangor. Selain daripada corset, juga ada corset untuk lelaki.. 





Selain daripada itu,  ada combo yang dibuat di Hushworx Fitness Wear iaitu baju raya lace dan corset. haaaaa uzu tengok baju raya dia baju kurung moden tapi cantik kain dan material dia.. Hehehe berkenan sangat ! Lace dia cantik !! OMG !!




So siapa yang berminat nak beli Hushwork Fitness Wear ni, boleh datang ke Amerin Mall Seri Kembangan, atau boleh whatsapp combo raya ni untuk book PRE-ORDER ya!! Hehehe rugi tak beli. Hushwork Fitness Wear bukan je untuk raya tapi kalau korang nak cepat buat fitness, boleh pakai Hushwork Fitness Wear jugakk. Lagi cepat keluar peluh tau ! Haaaa so rugi siapa tak grab !! Hihi itu je lah. Heheh ok bye Salam :)

Untuk Matlumat Lanjut


Lot No1-17A, Amerin Mall, 
Jalan Impian Indah, 
Taman Impian Indah, 43300 Seri Kembangan, Selangor

Nur Rizlin ( Eleen) di talian : +6013 764 4437 / +6018 256 4437 
Share:

0 Sila Komen: