April 29, 2019

SGshop Tawar Pelbagai Diskaun & Promosi Hebat Sempena Bulan Ramadhan Mei 2019 !

 

SGshop Tawar Pelbagai Diskaun & Promosi Hebat Sempena Bulan Ramadhan Mei 2019 ! | Salam... Wahhh minggu depan nak puasa kan kan kan? Hihihi... Uzu ada satu hari lagi nak ganti puasa.. Fuhh fuhhh sangat-sangat mencabar juga lahh nak habiskan ganti pose last-last minit ni..  Huwarg! Heheh takpe takpe.. Yang pentingnya kat sini, uzu nak bgtau berita gembira, sempena bulan MEI 2019, SGshop buat offer hebattt tauuu !! Haaaa nak puasa ni , of coz lahh berduyun-duyun orang tengah nak cari baju raya untuk raya tahun ni.. Hihihi tapi mesti juga yang malas nak keluar, so untuk memudahkan kerja, beli je baju raya kat online. Tak yah sibuk-sibuk nak beratur panjang sebab jalan jammed , kita pon jimat masa, jimat minyak keta, cuma membeli belah dengan SGshop je! :p

Untuk bulan MEI 2019, SGshop menawarkan lima promosi hebat, antara promosi-promosi tersebut ialah :
Promo period : 1-31 Mei 2019 . 
dapatkan diskaun RM5 dengan menggunakan promo code :MAYSALE2019 
Promo period : 1-7 Mei 2019. 15% diskaun untuk shipping udara+50% service fee utk total spending RM100ke atas dan untuk pembayaran kali pertama.
Promo period : 11-13 mei 2019. Diskaun 10% sea shipping
Promo period : 15-20 Mei 2019. Dapat 1 SGreward untuk setiap RM1 pembelian.
 Promo period : 21-31 mei 2019 , Dapatkan dan rebut GREEN POCKET untuk RM2, RM5 & RM10

Wowww baru tahu yang SGshop telah pun telah menjangkau 4th Anniversary ! Congratss all of youu ! Wahh patutlah banyakkk sales minggu ni.. Sampai uzu sendiri pon pening nak shopping apa! Sepanjang bulan ni , setiap minggu SGshop ada promo yang berbeza ! Rasaaaa macam berbaloi kan shopping tiap minggu? Yelahhh harga murahhh kot! Shopping tiap minggu pon takde masalah :p Hehehe :p Btq guysssss korang kena rebut peluang tauuu ! Lusaaa dah start promo dah :pp Ayuhhh sama-sama standby depan tv ye :p Hehehehe ok lah itu je guyss.. Salam :)

Share:

0 Sila Komen: