April 03, 2019

Sha's Tauhu Bakar - Tauhu Bakar Paling Sedap Di Malaysia !!


Sha's Tauhu Bakar - Tauhu Bakar Paling Sedap Di Malaysia !! | Salam... Nampaknya cuaca di Malaysia ketika ini tak menentu kan? Sepatutnya bulan 4 ni bulan yang panass tapi cuaca masih hujan lebat. Dia punya hujan tu tak leh bawak bincang.. Heheh habis ruang tamu rumah kiterang ni basahhhh.. Lakik uzu lah ni p bukak tingkap sebelum keluar rumah .. Ggrgrgrgr basah karpet!! Haaaa haaa time hujan-hujan ni mesti mulut teringin nak makan je kerjanye kan :p Perut teringin pulak nak makan panas-panas :( Pastuuuuu teringat kat tauhu bakat.. Bestnya lah kan kalau dapat makan tauhu bakar :( Sobssssss... 


Ada peminat tauhu bakar kat sini? kita geng!!! Hehehe berita baikkk !! haaa kalau ada peminat tauhu bakar, uzu nak rekemen tauhu bakar dari Sha's Tauhu Bakar ni, terbaikkkk kesedapan yang tak dinafikan !! Siapa yang kat area Damansara bolehlah try order Kak sha punya tauhu.. Sekali makan pasti gurlppppppppppppppp nak repeat lagi :p hehe... Ayuhh tengok video kat bawah ni :)


Wahhhhh kemain ke Sha's Tauhu Bakar ada official video .. Hihi bila ada video macam ni, teringin lah pulak nak ke Sha's Tauhu Bakar kat Kota Damansara .. Walhal kalau drive dari Puchong memang jauh ya ampunnn hhehehe ! Tapi kalau berbaloi , drive jauh semata-mata mengidam nak makan tauhu bakar, apa salahnya kan kan kan? hihihi :p Worth it kot ! Istilah nye macam hiking gunung kinabalu 9 jam perjalanan, berbaloi bila sampai ke puncak...! Dan.. sama juga dengan Sha's Tauhu Bakar :p Betul kan ? Hihi

Selain daripada tauhu bakar, ada juga sotong kangkung! OMG ! Sedappp ya ampun. Kalau uzu kat Damansara ni boleh minta COD je. FREE DELIVERY tau ! Tapi area Kota Damansara je :) Tapi ada minimum order lah .. Hehehe.. At least ada 2 minimum order so berbaloi lah juga nak bagi free delivery , ye dak :p Hehehehe






Harga

Tauhu Bakar = RM 5
Sotong Kangkung = RM6

So sesiapa nak order untuk jemputan event ke, nak buat gathering ke, kenduri kahwin ke, nak gunakan perkhidmatan Sha's Tauhu Bakar, boleh contact Kak Sha tau ! Heheh salam :)

Untuk Pertanjaan Lanjut


Share:

0 Sila Komen: