May 12, 2019

Doorgift Handmade Yang Sesuai Untuk Majlis Kahwin, Event & Corporate


Doorgift Handmade Yang Sesuai Untuk Majlis Kahwin, Event & Corporate | Salam.. Doorgift ni adalah salah satu benda paling rumit sekali nak fikir.. Uzu kahwin kan, doorgift ni uzu survey awal, ada yang uzu jumpa murah tapi barang biasa-biasa jer, ada yang jumpa cantik tapi mahal lah pulakk. So kisahnya memang berbulan-bulan uzu cari doorgift yang sesuai, sampailah last minit, arghhhh malas fikir huhu last-last bagi cawan+yasin.

So sekarang ni , banyak benda boleh dijadikan goodies/doorgift terutamanya majlis kahwin.. So kali ni korang try pulak bagi produk handmade yang uzu nak suggest ni :p hihihi member kat facebook jual :) Produk mereka 100% menggunakan bahan semulajadi. Produk yang takde paraben, SLS, dan bahan kimia yang bahaya.. Hihihi...Apa yang uzu suka tu, bahan utama sabun handmade ni ialah madu kelulut..
Comel tak? Hihi wangi sabun ni.. Taste uzu wangian dia :)
 pakaging yang comel sesuai uuntuk doorgift kan? Hehe..

NN Business Empire Sdn. Bhd. juga mengembangkan produk mereka dari sabun handmade, juga ada servis suprise gift, barang hantaran kahwin, dan yang paling terkini, mereka keluarkan set body skin care yang sangat-sangat sesuai hadiah contohnya hadiah sempena hari guru.. Nak bagi mak sempena mothers dah pon okay, abah day pon boleh sekali :p Hiihihihi..

Dah siap pakaging macam ni so letak je kat dulang hantaran tu setel:p
 Kita zoommmm sikit heheh set body skin care dari NN Business Empire ni :)
 Ini contoh gift untuk pelbagai majlis...

Harga doorgift ni dalam lingkungan RM1-RM6 mengikut jenis dan kuantiti..Harga mengikut budi bicara owner produk :p Hihihi beli banyak mesti dapat murah ye dah? Haaa lupa pula, minimum order 100 pcs taww ! Siapa nakkk kahwin tu, yang rajin boleh datang showroom kat Petaling Jaya :)

Penempahan doorgift boleh dibuat 2-3 minggu sebelum tarikh majlis/event. Produk ini dibuat oleh muslim da 100% handmade in Malaysia :) hihi  lepas raya ni mesti ramai yang nak kawin kan? So kepada yang buntu tak taw nak beli doorgift apa, boleh lah order sabun handmade ni lah. Rare tawww! Hihihihi Kepada yang berminat nak order, boleh contact info kat bawah ye. Salam :) 


Untuk Matlumat Lanjut

Share:

0 Sila Komen: