May 26, 2019

Jom Tempah Popia Simpul Ikan Biliks & Kek Batik Untuk Raya !


Jom Tempah Popia Simpul Ikan Biliks & Kek Batik Untuk Raya ! | Salam..Kita lagi dua minggu nak sambut raya.. Huwarghhhh dah buat persiapan ke tak? Kuih raya dah beli ke tak?? uzu dah beli sikit-sikit kuih raya, tu pon tart nenas je. Hihihi yang bekerja ni memang susah sangat nak buat kuih raya sendiri, memang takde masa. So untuk raya tahun ni uzu lebih kepada kuih tunnjuk (kuih beli) kahkahakah.. Kalau korang beli kuih raya jugak, uzu suggest korang beli kat sini..

 




Perghhhhh tengok gambar rasa macam mengidam.. Hihihi ya ampunnnn kek batikkk! kenapa uzu melting tengok gambarrr. Terliurrrr baqq hangg ! Nasib baik uzu bukan raya kat KL. Uzu raya kat Kelantan.. Kalau uzu raya kat KL , uzu dah order dah kek batik , peberettttt uzu taww :( Sobsssss... 

Ada tak yang area KL Selangor Putrajaya dan kawasan sekitarnya, nak order kek batik, popia simpul ikan bilis ni? Boleh rojerrrr member kita tawww . Wasap je no ni ..

Haaa lupaaa nak mention, order ni bukan untuk waktu raya juga tau, kek batik, popia ikan bilis ni boleh juga dijadikan doorgift kahwin. Ada yang ada packaging... Contoh packaging untuk doorgift boleh tengok gambar ni..


Harga:
1) Kuih Simpul Ikan Bilis - Dua variety Pedas/Manis
- 1kg (balang besar) RM35 satu. Beli 3 balang RM100
- 1/2kg (balang medium) RM18. Beli 3 balang RM50

*Ada juga jual untuk doorgift wedding, termasuk/tidak termasuk packaging.
 Boleh bincang harga tepi*

2) Kek Batik
- 5x5 RM25 (mampat, tak kedekut coklat)

Untuk Pembelian :
Share:

0 Sila Komen: