May 08, 2019

Review Ramadhan Goat20 Farm MAEPS Serdang


Review Ramadhan Goat20 Farm MAEPS Serdang | Salam.. Selamat berpuasa uzu ucapkan kepada semua umat Islam yang berpuasa hari ni...Dah tiga hari kita berpuasa.. So far so good kan? Uzu pulak first time berpuasa sebagai seoramg isteri.. Its a amazing experiences ! :p Haa btw hari ni korang plan nak berbuka puasa kat mana? Kalau yang tak larat masak tu sebab sibuk bekerja, uzu nak suggest kat koraang tempat berbuka puasa di area serdang ! Sesiapa yang stay di area Serdang, Seri Kembangan, Putrajaya, Kajang, Bangi memang dekat sangat-sangat kalau korang berbuka di Goat20 Farm MAEPS Serdang :)

Kat sini, uzu dah hampir semua menu uzu dah test waktu food review buffet ramadhan sebelum puasa.. Memang sedap sangat-sangat! Awrrrrr menu kat sini Buffet tau so macam-macam jenis makan, dari masakan kampung, masakan local, western food pun ada, dan macam-macam lagi.. Hihi Soooo ,jommm kitaa tengok apa yang ada :)






























Haaaa dengan menu-menu yang ada, tahu tak berapa harganya? Bapak giler mruahh taww. Harga pakej boleh rujuk info kat bawah :p So kepada yang rasa dah terliur tengok gambar ni, ayuhhh bawak suami, anak-anak, ibu bapa, adik beradik, kawan-kawan, officemate, classmate , coffemate, soulmate pun boleh hahahha datang ramai-ramai ke Goat20 Farm MAEPS Serdang!!

Harga Pakej Buffet Ramadhan
Dewasa : RM59
Kanak-Kanak : RM39.90 
*Percuma untuk 5 tahun kebawah*

Untuk Matlumat Lanjut
Whatsapp : 011-65593877-Afrina 017-2739051-Yun
Share:

0 Sila Komen: