May 12, 2019

(Sanny & Joleen Lifestyle) Antioxidant Serum Terbaik Untuk Kulit



(Sanny & Joleen Lifestyle) Antioxidant Serum  Terbaik Untuk Kulit | Salam.. Banyak-banyak serum, ini salah satu serum yang uzu suka sebab dia serum yang non-oily formula yang mana jarang ditemui serum yang demikian.. Pakaging serum yang putih dan design yang professional menampakkan serum ini bertaraf antarabangsa !


Antioxidant Serum ni daripada Sanny & Joleen Lifestyle. Serum yang sesuai untuk masalah pelbagai jenis kulit terutama muka kita.. Pentingnya serum dalam skincare asas nak mekap, contoh dari make up remover, kita cuci muka dengan cleanser, then pakai toner , moisturizer dan last skali serum ! Haaa benda wajib tau serum ni kalau nak cantik... Serum kan jenis cepat meresap masuk dalam kulit kita thats mean ia cepat bertindak dan memberi kesan ke atas kulit muka :) Love it!!



Apa Yang Bestnya Antioxidant Serum ni?

  • Non-oily formula 
  • Premium Vitamin E
  • 40-60 kali hasil lebih baik 
  • Testur yang lembut dan cepat menyerap
  • Dermatologist tested
  • GMP certified , No SLS, Paraben, NO synthetic fragrance, KKM
  • Harga yang woww murah!
  • Nampak luar macam simple tapi di dalam WOW
  • No minimum free shipping
  • 365 days guarantee


Cara-cara guna :

  • Lepas basuh muka tu, apply serm ke atas kulit atau badan yang bermasalah. 
  • Pastikan muka bersih dulu ye baru letak serum ni yee

Uzu dah try guna kat muka, perghhh walaupun tak wangi kan, dia punya kesan tu not bad. Hihihi. Menag patut nak cuba serum yang menghilangkan segala jenis masalah di muka atau kulit kita terasuk badan kita sendiri.. Ia pelbagai fuction tauuu ! Haa memang terbaik.. So guyss kepada yang tak cuba lagi, memanggg korang rugii tau tak cuba try test Antioxidant Serum ni :P p hihihi so kepada yang berminat nak cuba boleh contact info kat bawah . Salam.

Untuk  Matlumat Lanjut
Email : info@sannyjoleen.com
Whatsapp : +6018-2594403
Share:

0 Sila Komen: