August 01, 2019

Pelancaran E-Book Rahsia Kejayaan & Teknik Perniagaan Dato Aliff Syukri


Pelancaran E-Book Rahsia Kejayaan & Teknik Perniagaan Dato Aliff Syukri | Salam.. Wahh semakin lama semakin maju kehadapan bisnes Dato Aliff Syukri.. Kali ni beliau melancarkan lagi produk beliau tapii yang bebentuk E-Book .. E-Book ni dah memang sinonim dengan dunia biesnes.. Lagi-lagi yang takda ilmu bisnes tapi takde ilmu untuk berbisnes.. Haaa ni bahaya tauuu..Boleh makan diri..


E-Book ni actually adalah perkongsian dan teknik bisnes Dato Aliff Syukri yang mana dia kongsikan Zero To Hero .. Dari dia takde duit dan berniaga di pasar tani dulu, dari duit dia hanya RM100, digandakan jadi RM1000 dannn makin mencecah Sejutaaa dan akhirnya macam mana Dato Aliff berjaya membuat keuntungan 10 jutaaa lebih? Semuanya ada didalam E-Book ini..



Teknik E-Book ni berkonsepkan affliate yang mana kalau kita jadi agen jual E-book ni, kita akan dapat keuntungan separuh daripada itu.. Contohnya sekarang E-book berharga RM70, kita akan dapat RM35 keuntungan . Besar kan keuntungannya? Haa so Dato Aliff Syukri membuka peluang kepada korangg dan membantu kita semua untuk medapatkan pendapatan lebih..Rugi korangg kalau tak join jadi AGENT. Pendaftaran percuma je. Just share link affiliate korang dan insyaAllah Dato Aliff Syukri yakin akan ada pembeli...  





Ada 8 tips dan teknik yang dikongsikan. Ada 71 mukasurat yang ada.. Antara bab-bab yang ada antaranya :

1. cara cari kekuatan untuk berjaya,
2. cara buat bisnes dengan modal rendah
3. cara cari funder untuk bisnes
4. cara cari agen untuk produk
5. cara macam mana tahan kritik
6. cara buang rasa malu
7. cara urus masa
8. cara kekal positif

Sesiapa yang berminat nak beli buku ini, korang boleh beli E-Book Rahsia Kejayaan & Teknik Perniagaan di link ini https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero dan sesiapa nak daftar jadi agen affliate , boleh SIGN UP kat https://zerotohero.com.my/affiliate-area-register/ .
Share:

0 Sila Komen: