October 04, 2019

Forest of The Dead Lost world of Tambun


Forest of The Dead Lost world of Tambun | Salam.. Wahhh dah lama uzu tak menjejakan kaki ke LOWT Perak ni.... Dulu dah pernah datang sini.. Ini kali ke empat uzu datang LOWT ! Yang bestnya banyak benda baru yang telah di upgrade dari pelbagai sudut.. hehehe. So kali ni uzu datang semata-mana nak tengok Forest of The Dead sempena hallowen days..Seriously ! Best gilerrr bila dapat masuk sini ! Hihihi cantikkkkk OMG guyss ! Boleh tengok gambar-gambar uzu kat bawah ni :)






























Actually guyss Forest of The Dead ni kali pertama di buat di Ipoh .. Tema kali ni kalau korang nampak ada tema dan tradisi orang mexico... Actually ini adalah suasana tradisi mexico untuk menghormati orang yang telah meninggal dunia.. Jugakk korang boleh nampak american style kat dalam ni.. Bukan tu jer ada pelbagai aktitivi menarik yang diadakan di LOWT ni contohnya conteng-conteng muka, menilik nasib, ambik gambar dengan hantu dan lain-lain lagiii :p

So.... uzu sangat-sangat rekemen korang bercuti kat Lost World of Tambun dengan melihat sendiri kaeunikkan suasana di Forest of The Dead sehingga hujung bulan October 2019 ini ! Cepat-cepat  datang guysss.. Rugii tak datang tau ! Hihi uzu yang datang drai KL ni pun rasa tak puas .. Rasa nak datang lagi sekali nak bawak kengkawan yang yang tak pernah lagi datang ke LOWT ni HIhihi..kesimpulannya  Uzu bagi 5/5 bintang untuk Forest of The Dead LOWT :) Salam.
Share:

0 Sila Komen: