October 01, 2019

Makan Malan Di Restoran Sisik Ikan Bakar Klang


Makan Malan Di Restoran Sisik Ikan Bakar Klang | Salam..So....Setelah seharian penat bekerja dari pagi ke petang, lepas kerja je uzu balik mandi , solat dan dan uzu terus carik makan kat area GM Klang dan ternampaklah satu restoran yang boleh tahan ramai jugakk memalam ni, nama restoran tu Restoran Sisik Ikan Bakar .. Lokasi betul-betul berhadapan dengan GM Klang.. Nama restoran dan sedap di sebut tapi adakah makanannya juga sedap??? Jom kita tengok apa yang sedap kat sini..

Nampak tak GM Klang kat belakang tu? Haaa gambar kat bawah ni tempat lepak . Cantik kan?
Antara menu yang menarik pilihan uzu. Ada Set Tapak Sulaiman & Set Kuda Laut.
So ni lah kami order.. Seafood... My peberet hihi Udang Goreng Berempah 5/5
 Sayur Kailan Ikan Masin 5/5
 Sayur Campur 4/5
 Ikan Siakap Masak Tempoyak 5/5
 Ikan Siakap Masak Sambal 5/5
Pepahat Masak Berlada 4/5
 Nasi Lemak Bulu Perindu 3/5
Sotong Bakar Manis 5/5

So overall makan kat sini semua sedap-sedap.. Siapa yang suka makan seafood wajib datang ke Restoran Sisik Ikan Bakar yang buka pada 8 pagi - 4 petang, dan untuk makan malam bermula 5 petang hingga 12.30 tengah malam... Yang nak cari restoran sedap area GM Klang, boleh lah try datang sini ye.. Terbaik..! Makanan sedap..Servis terbaik..Harga berpatutan.. Berbaloi kalau nak bawak family besar kat sini.. Hehehe next time kalau family uzu datang dari Sabah, mesti diorang nak p GM Klang.. So alang-alang ke sana uzu akan bawak diorang ke restoran sisik ni .:) Mesti bawak punyer ! Baru diorang tahu yang makanan seafood kat Klang ni pon setanding sedap dengan makan seafood kat sabah :p Gitohhhh hahaha. Ok lah guyss tu je salam :)

Untuk Matlumat Lanjut
Alamat : Restoran Sisik Ikan Bakar 
               No 32 Jalan Kasuarina 1/ks7 Bandar Botanic
               41200 Klang Selangor
Whatsapp : 019-2263004 , 016-2240474


Share:

0 Sila Komen: