November 29, 2019

Jom Ke Unity Festival Malaysia (UniFestMy) Sabtu Ni ! Banyak Artis-Artis Best Yang Terlibat!!


Jom Ke Unity Festival Malaysia (UniFestMy) Sabtu Ni ! Banyak Artis-Artis Best Yang Terlibat!!  | Salam.. Wahhhh uzu lama tak p konsert artis-artis ni.. Gurlppp macam rindu pulak nak tengok ramai artis-artis yang berkumpul dalam satu konsert ! Sobsss sape ada perasaan nak jumpa artis-artis lagi, atau tak pernah langsung jumpa artis buat konsert live depan mata, so ambik peluang untuk memeriahkan UniFestMy yang berlangsung pada Sabtu ni 30 Nov 2019 di APW Bangsar !! 


UniFestMy ni bermula pada jam 11 pagi sehingga 11 malam dengan tema putih dan hitam bertempat di APW, Bangsar. Pelbagai aktiviti akan diadakan seperti penonjolan industri kecil dan sederhana (IKS) oleh golongan belia selain persembahan dari artis-artis tempatan. Keunikan #UniFestMalaysia adalah persembahan artis-artis popular yang melibatkan 3 pentas serentak tanpa henti selama 6jam. Artis-artis yang terlibat membuat persembahan adalah seperti berikut:

1. MK K-Clique
2. Tuju K-Clique
3. Dato’ AC
4. De Fam
5. Baby Shima
6. Zamani
7. Zizi Kirana
8. Syafiq Farhain
9. W.A.R.I.S
10. Kmy Kmo
11. Benzooloo
12. Fariq Frequensi
13. Luca Sickta
14. B-Heart
15. 25K
16. Keena (Mentor)
17. Salma (Mentor)
18. Kay (AF)
19. Ayu (OIAM)
20. KLPD
21. Mayhem Team Fr Luqe & Radz
22. OAG
23. Drama Band
24. Here Comes July
25. Margasatwa
26. An Honest Mistake
27. Zahir Zack
28. Deadwood
29. Yusef Kifah
30. Hazrain Norman
31. Jerryca Misty

Selain itu, terdapat juga artis-artis tempatan yang membuat penampilan di #UniFestMy seperti:

1. Nabil Ahmad
2. Kamal Adli
3. Shuib Sepahtu
4. Floor 88
5. Lan Solo
6. Safwan Nazri
7. Syaffiq Sahli
8. Lavina TV
9. Ajut
10. Dayana Roza
11. Shah Iskandar
12. Wanns Ahmad

Walaubagaimanapun, jemputan adalah tertakluk kepada umur 16 tahun keatas sahaja. Semua pihak terutamanya golongan belia dijemput hadir. Harga tiket bermula dari RM30.00



Festival ni akan dibahagiakan kepada 6 main area untuk buat persembahan. Nanti korang nak beli tiket kea rujuk peta di atas lah.. Beli lah kat seat yang korang nak.. Tapi  kat sini artis-artis akan buat persembahan di area The Zone, The Room, dan The Backline.. So jom lah ramai-ramai bawa suami, bawak isteri, anak-anak, ibu bapa, sanak saudara ramai-ramai konvoi dan beli tiket cecpattt ye kang habis seattt kang haaaa rugiii okehhhh :p Tak dapat nnt nak tengok artis  buat persembahan.. So info lanjut boleh rujuk info kat bawah.. Salam :)

Info Lanjut
Share:

0 Sila Komen: